Diana Munteanu, o adevarata bomba sexy. A intors privirile tuturor in cel mai mic costum de baie

Publicat: 27 mai 2019, 14:59 Autor: Simona Vedete

Diana a intors toate privirile pe plaja, atunci cand a purtat un costum de baie minuscul, aratandu-si trupul perfect, ca tras prin inel.

 

 

Diana Munteanu, o adevarata bomba sexy. Chiar daca are 40 de ani, poate fi confundata usor cu o pustoaica de 20 de ani, fiindca varsta nu si-a pus deloc amprenta asupra ei.

Vedeta se afla in vacanta in Grecia si se desfata sub razele soarelui, pozand in costume de baie cat mai minuscule si mai provocatoare. Si are ce arata.

Diana Munteanu, o adevarata bomba sexy

Diana Munteanu, o adevarata bomba sexy

 

Chiar daca de ceva timp incoace Diana este acuzata ca isi retuseaza pozele in photoshop, folosind prea mult filtre, acum a inchis gura tuturor. Pentru ca nimeni n-a mai avut curaj sa spuna ca pozele ei sunt editate sau ca nu arata bine.

Are abdomen plat, sani naturali, posterior bombat si piele bronzata, cu care se mandreste si nu se sfieste sa faca multe poze pe plaja, aratand cat de relaxata este si cat de bine se simte.

Insa cum nu toata lumea poate fi multumita, au fost si voci care au spus ca este mult prea slaba spre anorexica si ca ar trebui sa manance mai mult, insa Diana se simte bine in pielea ei si asta conteaza.

 

Publicat: 27 mai 2019, 14:59 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×