Filme noi in cinema saptamana 13-19 mai 2019. John Wick se intoarce cu a treia parte

Publicat: 13 May. 2019, 19:48 Life
Filme noi in cinema saptamana 13-19 mai 2019. John Wick se intoarce cu a treia parte

Zilele acestea apar o multime de filme noi si interesante, pentru toate gusturile.

Filme noi in cinema saptamana 13-19 mai 2019. John Wick revine cu mult asteptata parte a treia, care promite sa surprinda si sa aduca noi surprize spectatorilor.

Filme noi in cinema saptamana 13-19 mai 2019 – trailere VIDEO

Filme noi in cinema saptamana 13-19 mai 2019

Burning (In flacari) – premiera 17 mai, trailer VIDEO

Filmul este inspirat din povestirea scurta „Arderea hambarelor” de Haruki Murakami si este un thriller psihologic cu mici accente romantice. Este povestea unui scriitor aspirant si a unui barbat bogat care cumva devin rivali pentru iubirea aceleiasi fete.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (John Wick 3: Razboi total)

Indragita franciza se intoarce cu surprize colosale. Asasinul John Wick este pus in fata unor noi provocari, la limita imposibilului. De acum, viata lui costa 14 milioane de dolari, atat se da pentru cine il prinde iar vanatorii de recompense sunt pusi pe fapte mari.

Joueurs (Joaca-te cu focul!) – premiera 17 mai, trailer VIDEO

In aceasta drama, Ella il intalneste pe Abel, iar viata ei se schimba la 180 de grade. Cu ocazia acestei noi iubiri, Ella descopera Parisul subteran, unde predomina adrenalina si banii. Chiar daca a inceput ca un pariu, aceasta relatie se va transforma in ceva pasional.

Nicky Larson et le parfum de Cupidon (Un detectiv afemeiat) – premiera 17 mai, trailer VIDEO

Este povestea lui Nick Larson, un super bodyguard si un detectiv privat pe cinste, cel mai bun chiar. Insa atunci cand un tip misterios apeleaza la serviciile sale pentru o misiune pe viata si pe moarte, pentru a recupera parfumul lui Cupidon, se va dezvalntui un adevarat haos.

Publicat: 13 May. 2019, 19:48 Life
Pe aceeași temă