Femeie, violata in tren. Ororile la care a fost supusa: ‘M-a batjocorit, a luat sticla de vin si a plecat’

Publicat: 26 Jan. 2019, 10:52 Life

Un barbat in varsta de 34 de ani, suspectat de viol, a umblat in libertate in Gara Iasi, timp de mai multe zile.

O femeie a fost violata in tren de un barbat care a fost lasat liber. A fost arestat abia dupa ce Tribunalul Iasi a admis contestatia procurorilor. Prima instanta l-a lasat sub control judiciar. Radu B. a fost arestat preventiv 30 de zile, informeaza adevarul.ro.

Prima instanta l-a lasat in libertate deoarece au existat dubii in legatura cu acuzatiile aduse de femeie. Instanta a crezut ca este vorba de un act sexual consimtit sau o impacare. Femeia violata a ajuns pe drumuri cu cateva zile inainte sa fie abuzata. A fost lovita cu pumnii de Radu B. pentru a intra intr-un vagon.

Femeie, violata in tren, la Iasi

„După ce m-a bat­jocorit, a luat sticla cu vin şi a coborât din tren. Eu ţipam, m-a auzit un mane­vrant, care a venit şi m-a găsit. M-a întrebat dacă nu îmi e ruşine, că sunt femeie bătrână şi fac aşa ceva. Când eu am început să plâng, m-a lăsat acolo. M-am îmbrăcat şi am coborât din tren.

Am căutat pe cineva să sune la Salvare să mă ia. M-am dus la o doamnă şi la un domn şi n-au vrut să sune. Au zis că nu se bagă în treburi din astea. Apoi m-am dus într-un magazin şi am ru­gat-o pe vânzătoare să anunţe Salva­rea. I-am spus că am fost violată şi dacă mă găseşte mă omoară“, a relatat femeia.

Publicat: 26 Jan. 2019, 10:52 Life
Pe aceeași temă