Femeia si-a uitat 38 de ani din viata dupa ce a lesinat. Cazul rar care a uimit lumea medicilor

Publicat: 10 Mar. 2019, 14:33 Viral

Medicii din Baton Rouge, Louisiana, America, sunt uimiti de acest caz. O femeie a lesinat dupa ce a avut o durere de cap extrema.

Femeia si-a uitat 38 de ani din viata dupa ce a lesinat. In varsta de 56 de ani, pacienta a fost diagnosticata cu amnezie globală tranzitorie (TGA). Dupa ce s-a trezit din lesin, femeia a uitat ultimii 38 de ani din viata. Sotul ei si copiii au fost socati.

La inceputul lunii octombrie 2018, Kim Denicola se ducea spre biserica. Pe drum, o durere extrema de cap a cuprins-o pe biata femeie. Si-a sunat sotul de urgenta si i-a spus ca ii e rau. Pe langa durerea de cap, vederea femeii a inceput sa se si incetoseze.

Sotul i-a spus sa se duca de urgenta la spital. Dar Kim Denicola nu a mai apucat sa faca asta. A lesinat in curtea bisericii si a fost gasita de cativa prieteni cu care urma sa stea la slujba. Ei au fost cei care au dus-o de urgenta la spital.

Femeia si-a uitat 38 de ani din viata dupa ce a lesinat

Cand a ajuns acolo, o asistenta i-a pus tot felul de intrebari. „Mi-a spus: Știți ce zi este astăzi, în ce an vă aflați?, Am spus, Da, 1980. Și ea a spus: Puteți să-mi spuneți cine este președintele?, Am spus: Da, Ronald Regan„, povestește femeia pentru Fox8.

Cand un barbat a intrat in rezerva ei si a luat-o de mana, Kim si-a dat seama ca ceva e in neregula. Barbatul era David, sotul ei din ultimii 17 ani. Femeia nu si-l amintea deloc. I se parea ciudat ca e sotia unui barbat mai batran ca ea. Femeia credea, de fapt, ca are 18 ani, nu 56 de ani.

Femeia a fost diagnosticata cu amnezie globală tranzitorie

Medicii au ajuns la concluzia ca femeia si-a uitat ultimii ani din viata. Kim Denicola nu isi aducea aminte de cei doi copii naturali ai ei, dar nici de cei trei vitregi pe care i-a crescut alaturi de sotul ei. Nu si-a amintit nici ca parintii si fratele ei au murit in urma cu cativa ani.

Dupa mai multe investigatii medicale, medicii au diagnosticat-o cu amnezie globală tranzitorie. Cu toate ca nu este diagnosticul corect pentru perioada de ani pe care i-a uitat, medicii nu au gasit alta explicatie.

In ultimele 5 luni, femeia care si-a uitat 38 de ani de viata incearca sa ii recunoasca pe cei dragi. Acum invata sa refoloseasca toate gadeturile moderne.

Publicat: 10 Mar. 2019, 14:33 Viral
Pe aceeași temă