Fata cu gatul la 90 grade traieste in dureri cumplite. Ce s-a intamplat cu capul ei VIDEO

Publicat: 11 iul. 2019, 15:33 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Fata cu gatul la 90 grade traieste in dureri cumplite. Ce s-a intamplat cu capul ei VIDEO

Afsheen Kumbar are 11 ani si trraieste o drama. Gatul ei nu este normal, ca la orice copil, si traieste in dureri cumplite, in fiecare zi.

Fata cu gatul la 90 grade isi doreste sa scape de chin. Dar familia ei nu are banii necesari pentru a ii plati operatia, informeaza Dailymail.co.uk. Medicii cred ca fata sufera de o problema musculara, motiv pentru care gatul ei s-a sucit si nu poate sustine capul drept. Boala e cunoscuta ca torticolis.

Problemele fetei au inceput cand avea 8 luni de viata. Se juca afara cand s-a accidentat la gat. Fata de 11 ani traieste cu dureri cumplite, zi de zi. Aceasta nu isi poate tine capul drept, nu poate manca bine, nu poate merge la toaleta singura sau merge fara sprijin.

Fata cu gatul la 90 grade VIDEO


Din cauza bolii, fata nu poate merge la scoala. Aceasta sta acasa, zi de zi, cu mama ei, Jameelan de 52 de ani, si fratele cel mare, Mohammad Yaqoob Kumbar, de 27 de ani. Medicii sunt uimiti de acest caz si nu stiu ce ar putea sa ii cauzeze fetei gatul stramb, la 90 de grade.

Din pacate, familia nu are bani de operatie. Anul trecut, tatal fetei si capul familiei, care producea bani, a murit de cancer. Acum traiesc toti din salariul mamei de doar 74 de dolari pe an.

  • „Suntem ingrijorati pentru viitorul ei, nu stim ce se va intampla cu ea. Suntem ingrijorati ca, daca nu se trateaza cat mai curand, poate face o alta boala”, a marturisit fratele fetei.

Fata ar suferi de torticolis

Daca boala fetei ramane netratata, tensiunea constanta cauzata de torticolis poate duce la umflarea muschilor de la gat si punerea de presiune pe nervii din zona. Acest lucru a fost legat de boala degenerativă a coloanei vertebrale, care apare atunci când discurile dintre vertebre se strica.

Torticollis poate fi cauzat de leziuni ale coloanei vertebrale sau ale mușchilor gâtului. Acest lucru duce la aparitia spasmelor muschilor gatului, ceea ce poate duce la răsucirea capului. Medicii sustin ca orice operatie ar avea 50% sanse de reusita. Familia cauta donatori care sa ii ajute sa o opereze pe fata de 11 ani cu gatul stramb, la 90 de grade.

Publicat: 11 iul. 2019, 15:33 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă