EXCLUSIV | Cum face față Mihai Budeanu de la 3 Sud Est cu adolescenții lui de acasă! „Mi-ar plăcea să aibă și ei doi o trupă și să…”

Publicat: 30 sept. 2023, 13:57 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, are acasă un băiat de 14 ani și o fată de 17 ani. Tată de doi copii, artistul se bucură din plin de această perioadă care este însă și plină de provocări pentru el și familia lui.

Ciao.ro a stat de vorbă cu Mihai Budeanu de la 3 Sud Est chiar la evenimentul Forza ZU, acolo unde am aflat cum îl bagă adolescenții săi la cheltuieli dar și că se apropie spectacolul 3 Sud Est de la Sala Palatului, care va avea loc pe data de 28 noiembrie.

Cum face față Mihai Budeanu de la 3 Sud Est cu adolescenții lui de acasă

Mihai, ai acasă doi copii adolescenți! Care sunt cerințele lor? Obișnuiesc să te bage la cheltuieli mari?

Sara are 17 ani, e clasa a 12-a, băiatul e deja în clasa a 8-a. Sara cheltuie mai mulți bani pentru că își dorește să fie în tendințe, e normal, îți dai seama! Este o concurență acerbă între ei! Tineretul din ziua de azi vrea haine de firmă.

Cine îți dă cele mai multe bătăi de cap? Fata sau băiatul?

Fata, normal! Bine, băiatul are 14 ani, dar și el a început ușor, ușor…

Care dintre ei doi te moștenește, muzical vorbind?

Ștefan face pian și mi-aș dori foarte mult să mă moștenească. Să vedem și fata dacă vine din urmă cu vocea, încă nu am auzit-o bine, bine de tot, dar nu e timpul pierdut. Încă e mică, are tot timpul să cânte. Mi-ar plăcea să aibă și ei doi o trupă și să mai vină și  moșul din când în când, eu, să cânte cu ei!

„Mi-ar plăcea să aibă și ei doi o trupă și să…”

Care este secretul vostru, 3 Sud Est, cea mai longevivă trupă?

Secretul nostru este că ne dorim foarte mult ceea ce facem și cred că ăsta e destinul nostru, să facem lumea fericită, să facem muzică cât mai bună, să ajungă la sufletele oamenilor și uite că de când ne-am reunit, din 2014, avem o nouă generație acum. La spectacolele noastre vin părinții cu copiii, cei care au crescut odată cu noi și cu muzica noastră. Acum, copiii lor au moștenit muzica de la părinți. Probabil le spun, ‘Mami, ăștia sunt o trupă serioasă, e trupa cu care eu am crescut și mi-aș dori foarte mult să ascultați și voi muzica lor în continuare”.

Pregătiți surprize pentru fanii 3 Sud Est!

Piesa nouă este deja cu Andia, „Inseparabili”! Pregătim un nou turneu care va începe de pe 3 octombrie și durează până aproape de jumătatea lunii noiembrie. O să avem și concertul de la Sala Palatului din București, pe data de 28 noiembrie.

Laurențiu și Viorel îți mai cer sfaturi, din prisma familiei? Și ei sunt tătici dar tu ai copiii mai mari deja!

Laurențiu are și el o fată, pe Lorena, care are 16 ani, Viorel are și el doi copii mai micuți, o fată și un băiat. E bine, suntem sănătoși, e OK!

Publicat: 30 sept. 2023, 13:57 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă