Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, a făcut mărturii uimitoare despre tratamentul care l-a scos dintr-o stare critică! Cum a fost salvat din ghearele covidului după ”rețeta” unui medic român din Las Vegas

Publicat: 27 mart. 2021, 22:07 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mihai Budeanu este un norocos pentru că și-a revenit, având in vedere că medicii îi dădeau 5% șanse de supraviețuire. Exclusiv pentru CIAO.RO, Mihai Budeanu ne-a povestit care este acum starea lui de sănătate, cum s-a tratat și cum l-au așteptat nerăbdători acasă, cei doi copii ai săi și soția.

Mihai, care este starea ta de sănătate acum? Cum te simți?

Starea mea de sănătate este foarte bună, mă simt foarte bine.

Ai anumite restricții din partea medicilor? Ți-e greu să faci mișcare? Ieși afară din casă sau practic încă te mai resimți după ce ai reușit să scapi de acest virus necruțător?

Nu am nicio restricție din partea medicilor, fac mișcare, bicicletă, urc scări, merg la piață, conduc mașina, am scăpat cu brio de acest virus.

Te-ai vaccinat după ce ai avut de suferit în urmă virusului care te-a pus la pat. Ți-a fost frică de vaccin? Îl recomanzi? Ai avut alte reacții după vaccin sau a fost totul ok?

Da, m-am vaccinat și recomand tuturor să se vaccineze pentru a intra în normalitate, pentru a reveni la viața de dinainte de pandemie. Nu am avut reacții, totul e ok.

Cine ți-a fost alături în toată perioada asta în care ai zăcut și ți-a fost rău? Ai putut să comunici cu familia ta?

Alături de mine au fost familia (părinții, soția și copiii), colegii mei de trupă, Laurențiu, Viorel, Rolando și nu în ultimul rând doctorii care mi-au administrat medicația corespunzătoare. Da, am putut să comunic prin mesaje pe telefon cu ei, mai tot timpul.

Ți-a fost vreodată frică sau ți-a trecut prin minte că nu te vei putea vindeca? Ți-a fost vreodată teamă de moarte, cât ai fost internat la ATI?

Nu știu dacă m-am gândit la așa ceva! Pur și simplu mintea mi-a spus că trebuie să ies sănătos de la ATI. Am avut tot timpul o stare optimistă ce a contribuit foarte mult la refacerea mea, plus rugăciunile către Divinitate, pentru că eu sunt un tip credincios. Tot timpul am crezut și cred în forța lui Dumnezeu!

Ai respirat greu? Cât de mult ți-a scăzut saturația de oxigen în spital? Parcă medicii îți dădeau șanse de viață de 5%! E cumva o minune că ți-ai revenit!

Respirăm normal, dar saturația oxigenului era foarte scăzută într-adevăr! Ulterior am aflat că era undeva pe la 50%, dar, da, vreau să cred că cineva acolo sus mă iubește!

Cum ai reușit totuși să te pui pe picioare? Au avut plasma, ivermectina, dozele de steroizi folosite pentru a nu face cheaguri de sânge, rolul lor precis în videcarea ta?

Așa este! Tratamentul a fost foarte important! S-a mers pe protocolul dr.Ion Alexie din Las Vegas, cu plasmă, ivermectină și foarte multe doze de steroizi, pentru că plămânii erau foarte inflamați.

Înainte să te îmbolnăvești cu Covid-19, credeai în acest virus la început? Te gândeai că ți-ar putea face atât de mult rău?

Am crezut în acest virus, dar nu am crezut că poate fi așa de periculos! Cel puțin eu am suferit pe pielea mea și pot să spun că nu e de joacă, trebuie tratată cu seriozitate această perioadă.

Ai rămas cu anumite probleme după vindecare, stări de rău, amețeli?

Nu, nu am rămas cu probleme, chiar mă simt foarte bine.

Cum te bucuri acum de viață, ai renăscut?

De viață mă bucur foarte mult, alături de familia mea, de colegi și mai ales de faptul că vocea nu mi-a fost afectată!

Ești mai precaut acum?

De obicei sunt un tip precaut, am avut grijă de mine și acum și înainte, dar na, s-a intâmplat! Oricât ai vrea să te ferești e foarte greu! Acest virus e unul foarte înșelător și îl poți lua atunci când te aștepți mai puțin.

Cui îi ești recunoscător pentru faptul că ești în viață acum și te-ai vindecat?

Sunt recunoscător tuturor: familiei, doctorilor și Divinității!

Ce rol a avut în viața ta domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas?

Dr. Alexie a avut un rol foarte important în recuperarea mea, el a ținut legătura tot timpul cu doctorii din România, colaborând foarte bine cu dr.Ciprian Bărbulescu (Mangalia ATI) și cu dr.Ionuț Vasiliu (Medgidia ATI), furnizându-le foarte mult din protocol.

Atât soția cât și copiii tăi au avut Coronavirus! Ei cum sunt acum?

Da, au avut și ei, dar o formă mai ușoară, iar acum sunt în afara oricărui pericol.

Când erai în spital ți-a fost vreodată teamă că nu vei mai ajunge acasă, la copiii tăi?

Cred că eram inconștient în primele zile, dar sincer nu îmi amintesc să fi avut teamă de a nu ajunge acasă. Simțeam că trebuie să reușesc în lupta asta și că trebuie să ajung acasă!

Care a fost primul gest pe care l-ai făcut când ți-ai revăzut copiii? Sunt mai grijulii cu tine acum? Cum te ajută?

Când am intrat în casă, Sara și Ștefan mă așteptau! I-am luat în brațe, ne-am pus pe canapea, unul în stânga și celălalt în dreapta și timp de ceva vreme am plâns, ne-am descărcat emoțional și le-am spus că tati o să fie bine de acum încolo.

Îți calcă vreunul dintre copii pe urme, în ceea ce privește muzica?

Nu vreau să-i forțez, dar dacă își doresc să facă lucrul ăsta, voi veni în ajutorul lor.

Te-ai vindecat și te bucuri de viață! Ba chiar  pregătești proiecte noi cu colegii tăi de trupa, de la 3rei Sud Est! Despre ce este vorba mai exact?

Da, pregătim proiecte frumoase pentru fanii 3SE, chiar de curând a fost lansată o piesă în colaborare cu Andra, deja o puteți vedea pe Youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=kjsSjqTde48

Care sunt micile tale plăceri acum?

Vreau să fiu sănătos și să mă bucur cât mai mult de muzică, de cântat și de familia mea minunată.

Publicat: 27 mart. 2021, 22:07 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă