El este omul care organizează cel mai tare festival muzical al momentului! “Artiștii internaționali nu au avut cerințe exagerate!”

Publicat: 12 aug. 2022, 10:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

O pleiadă de vedete internaționale dar și artiști de top de la noi vor urca pe scena unuia dintre cele mai frumoase festivaluri care se anunță a fi între 18 și 21 august pe Platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea, dar și artiști de top de la noi. Ronan Keating, Ricchi e Poveri, Nana, ATB, Lou Bega, Outlandish, Haddaway, Oceana, și multe alte nume cunoscute vor urca pe scenă dar și Connect-R, 3rei Sud Est, Class, DJ Project, Sweet Kiss, N&D, Arsenie ex O-Zone și mulți alți artiști români și internaționali. Evenimentul va fi prezentat de Liana Stanciu și Nick de la N&D și va fi răsunător. Unul dintre organizatorii We Love Music Festival, Marius Chină, de la Sprint Music, un nume cu greutate în industria muzicală, de altfel si managerul lui Connect-R, a povestit pentru Ciao.ro cum a fost negocierea cu artiștii internaționali dar și dacă aceștia au avut sau nu pretenții exagerate!

Între 18 și 21 august o să aibă loc pe Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea festivalul We Love Music! Cine a fost cu ideea organizării lui?

A fost o idee pe care noi, cei de la Sprint Music, o avem de foarte mult timp întipărită în minte și ne bucurăm ca anul acesta să organizăm, poate, cel mai frumos festival din România! Nu cred că au fost atâtea nume sonore în același festival vreodată!

Vor uca pe scenă nume foarte mari de artiști! Cât de greu v-a fost să îi aduceți pe scenă pe Ronan Keating, Ricchi e Poveri, Nana, ATB, Lou Bega, Outlandish?

Nu a fost deloc greu pentru că și-au dorit să revină în România! Avem un public minunat, public ce îți creează amintiri și te încarcă cu multă energie. Bon Jovi, Ronan Keating sau Armin sunt doar câțiva dintre artiștii care au vorbit la superlativ despre România!

Cu care dintre artiștii de mai sus s-au dus cele mai grele negocieri? Cine s-a lăsat cel mai greu, ca să zicem așa?

În general cu cei de peste ocean pentru că a trebuit să le explicăm că România este o țară sigură în acest moment, destul de departe de conflictul din Ucraina. Chiar dacă este țara noastră vecină. Au înțeles repede! La știri apar tot felul de informații eronate doar pentru audiență.

Și care au fost cele mai mari cerințe ale lor? 

Nu au avut cerințe exagerate. Ronan Keating, ATB, Lou Bega sau Outlandish pot să aibă niște cerințe pe care unii să le interpreteze ca fiind exgerate. Cerințe normale din punctul meu de vedere: rider tehnic corespunzător, hotel de 5 stele, gărzi de corp, șofer, bilete de avion business class, transport intern cu limuzina și cam atât.

La cât se ridică costurile acestui festival? Ați întâmpinat probleme în a-l organiza?

Este un festival foarte costisitor și aș vrea să mă limitez la atât în declarații. Nu poți alinia atât de multe nume sonore la nivel mondial având costuri mici.

Ce vă doriți să obțineți voi, ca organizatori, în urma acestui festival?

Vrem să oferim o experiență unică iubitorilor de muzică într-un cadru de basm, pe platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea! Este o locație fabuloasă!

Dintre artiștii care vor urca pe scenă la We Love Music Festival, care dintre ei, cei internaționali, îți sunt la suflet? Pentru că pe cei de la noi, în mare parte îi manageriezi!

Îmi plac toți și vă dau doar câteva exemple de piese, nu de artiști: “If tomorrow never comes”, “Mambo no. 5, “It’s My life”, “Calling you”, “Ride it”, “Don’t Cha”, “What is love”, “Lonely” și multe altele. Se va cânta și se va dansa 12h/zi timp de 4 zile. Găsiți programul complet pe www.welovemusicfestival.ro.

 

 

Publicat: 12 aug. 2022, 10:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Pe aceeași temă