Ce cadou a primit Tudor Brancu, fiul lui Cristi Brancu, la aniversarea celor 11 ani! „Ești leacul pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a fi fericiți!”

Publicat: 15 aug. 2022, 13:06 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Imediat după ce a intrat în vacanță cu emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV, Cristi Brancu s-a grăbit să plece în vacanță cu familia lui.

Motivul a fost unul întemeiat! Fiul prezentatorului și vedetei TV a împlinit 11 ani pe data de 1 August. Astfel, Tudor Brancu a fost sărbătorit ca la carte de către părinții lui care l-au dus într-o frumoasă vacanță la Viena, în Austria.

A cântat cu Laurențiu Duță de la 3rei Sud Est!

Acolo, Tudor Brancu a mai primit un cadou pe care și-l dorea și cu care Oana și Cristi Brancu l-au surprins! Sărbătoritul a cântat împreună cu Laurențiu Duță de la 3rei Sud Est, pe care îl admiră și îl adoră chiar piesa aniversară, “De ziua ta”. Momentul a fost filmat de către mămica micului prezentator TV și postat apoi pe canalul său de youtube. Iar Cristi Brancu, tatăl său, i-a transmis un mesaj emoționant fiului său, cu ocazia împlinirii celor 11 ani: “Tudor Brancu, ai împlinit 11 ani. Îți mulțumesc că ești leacul pe care Dumnezeu ni l-a dat pentru a fi fericiți! La mulți ani!”, a scris prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP pe social media.

Link surpriză Tudor Brancu – Laurențiu Duță: https://youtu.be/6YhHr9HlP14

“Tudor a cântat întruna de ziua lui piesa de la 3rei Sud Est. Și de ziua lui, am complotat cu Laurențiu Duță să-i facă o surpriză și au cântat împreună. De fapt, Tudor i-a văzut la mare în concert acum 3 săptămâni și apoi de ziua lui, a cerut în studio să aibă piesa lor”, a declarat Cristi Brancu.

https://youtu.be/xoxFjshFQks

Cristi Brancu i-a oferit o vară plină fiului său, Tudor. După vacanța din luna august de la Viena, acolo unde i-a serbat ziua juniorului, prezentatorul de la Prima TV și-a dus familia în vacanță în Bulgaria, acolo unde s-au bucurat împreună de serviciile unui resort cunoscut, de cinci stele, fiind răsfățați cu cele mai bune condiții și un sejur de vis.

 

Publicat: 15 aug. 2022, 13:06 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă