Formația 3 SUD-EST, lovită din nou de COVID. După Mihai, un nou membru al trupei se luptă cu nemilosul virus

Publicat: 08 apr. 2021, 12:42 Autor: ileana.ghinea General
Formația 3 SUD-EST, lovită din nou de COVID. După Mihai, un nou membru al trupei se luptă cu nemilosul virus

Pare să fi picat un blestem peste trupa 3 SUD EST. Doar ce se bucurau de revenirea lui Mihai Budeanu care, din cauza noului coronavirus, a fost periculos de aproape de final, că acum stau cu inima la gură din cauza unei noi infectări.

De data aceasta, victima noului coronavirus i-a căzut însuși liderul trupei 3 SUD EST, Laurențiu Duță. În plină campanie de promovare a super piesei „Jumătatea mea mai bună”, cântată alături de Andra, Laurențiu a primit ca un șoc cumplita veste.

Conform surselor noastre, Laurențiu Duță a experimentat câteva simptome ușoare, iar această situație l-a mânat să facă un test COVID. Surpriză, rezultatul a fost pozitiv, iar acest lucru a pus pe pauză toate proiectele profesionale atât de puternic pornite. Din fericire, însă, starea de sănătate a lui Laurențiu este una bună, așteaptă cu nerăbdare să se termine perioada de izolare și să-și continue treaba pe care a început-o înainte să se pozitiveze.

Formația 3 SUD-EST lovită din nou de COVID. Mihai Budeanu a fost pe punctul să piardă lupta cu nemilosul virus

Toamna anului trecut i-a pus în mare cumpănă pe membri trupei 3 SUD EST. Ne amintim că atunci toată presa povestea despre cât de gravă este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu. Acesta a contactat coronavirusul și a avut nevoie de terapie intensivă și transplant de plasmă pentru a-și reveni. ”Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, declara Viorel, în exclusivitate pentru playtech.ro, la vremea respectivă.

Vestea că lucrurile reintră în normal și că Mihai este în afară pericolului a venit la început de decembrie, iar anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a artistului.

„Salutare oameni buni!?❤De azi sunt acasă, iar starea mea de sănătate este tot mai buna de la o zi la alta. După aproape 3 săptămâni și ceva foarte grele, cu mult stres și emoții la terapie intensivă, pot să zic că am învins. A venit timpul să mulțumesc și eu personal medicilor care mi-au salvat viața ❤?. Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori: Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care mi-a furnizat protocolul de tratament folosit în spitalul din Vegas. Mulțumesc foarte mult prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost foarte implicat și atent în tratarea mea și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia. Mulțumesc de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieții mele. Mai vreau să mulțumesc, bineînțeles vouă fanilor și prietenilor 3Sud Est care m-ați asaltat cu mesajele voastre de suflet și v-ați rugat pentru binele meu. La final, dar nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele, care a fost cea mai încercată.❤?
Acest mesaj aș fi vrut să fie unul în care să anunț o lansare de piesă sau poate ceva mai optimist, cum v-am obișnuit de fiecare dată, dar viața e așa de încurcată uneori și nu știm ce ne asteaptă. Aveți grijă de voi și puneți sănătatea pe primul loc!!!?”, povestea atunci membrul trupei 3 SUD EST.

Publicat: 08 apr. 2021, 12:42 Autor: ileana.ghinea General
Pe aceeași temă