Hiturile se cântă LIVE la ZU: Inna aduce „„Flashbacks”, 3 SUD EST și Andra aduc „Jumătatea mea mai bună”

Publicat: 16 Apr. 2021, 17:28 News
Hiturile se cântă LIVE la ZU: Inna aduce „„Flashbacks”, 3 SUD EST și Andra aduc „Jumătatea mea mai bună”

Două dintre cele mai ascultate piese ale momentului s-au auzit live la ZU în săptămâna care se încheie astăzi. „Flashbacks” de la Inna și „Jumătatea mea mai bună” de la 3 SUD EST și Andra au provocat „piele de găină” tuturor celor au fost pe frecvențele ZU.

Inna: „Îmi e dor să cânt. Am emoții mari!”

După 13 luni și 5 zile de când nu a mai cântat live, Inna vine la Buzdu și Morar cu „Flashbacks”, una dintre cele mai ascultate piese ale momentului, la nivel mondial, conform căutărilor din Shazam.

                „Ultima cântare oficială pe care am avut-o a fost pe 9 martie 2020, la Chișinău. Meseria mea nu mai este meseria mea, practic m-am transformat într-un influencer. Abia aștept să revenim la normal și sper să se întâmple asta cât mai curând. Mie îmi place scena, îmi place să-i văd pe oameni fizic. Recunosc că a fost o perioadă foarte grea pentru mine.”, a declarat artista în Morning ZU.

„Flashbacks”, live la Radio ZU

Și pentru că ZUper hiturile se lansează la ZU, Inna a decis să-și prezinte în exclusivitate următorul hit, o piesă în limba română care cel mai probabil se va numi „De dragul tău”. „Chiar dacă nu este gata 100%, am ales să cânt această piesă în premieră la voi. După mult timp, mă pregătesc să lansez o piesă în limba română și sunt foarte emoționată!”, a mai povestit artista în direct la Radio ZU.

„De dragul tău”, live la Radio ZU

3 SUD EST și Andra:
„Suntem foarte bucuroși că piesa „Jumătatea mea mai bună” a stat 2 săptămâni în Trending Youtube!”


                Piesa care a reușit parcă să dea peste cap algoritmul Youtube a deschis weekendul ZUper ascultătorilor. La cererea lor, „Jumătatea mea mai bună” a fost cântată LIVE de 3 ori în studioul Morning ZU, reconfirmând astfel că muzica pop rămâne unul dintre stilurile preferate ale românilor. „Suntem foarte bucuroși că această piesă a fost numărul 1 în Trending Youtube”, declară artiștii.

„Jumătatea mea mai bună”, live la Radio ZU

„Acum, chiar dacă a picat de pe prima poziție, continuă să se mențină în topul celor mai ascultate melodii ale momentului. Mulți dintre oamenii din jurul nostru, artiști, au fost uimiți că am putut atinge această performanță cu o piesă pop!”, le-a declarat Andra lui Buzdu și Morar.


Toată momentele care se desfășoară în direct în studioul Radio ZU sunt organizate în conformitate cu toate normele privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.

********************************

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).

Publicat: 16 Apr. 2021, 17:28 News
Pe aceeași temă