Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. Cum se simte artistul

Publicat: 14 mart. 2021, 11:29 Autor: Andreea Voicu Vedete

Artistul Mihai Budeanu, componentă a trupei 3 Sud Est, s-a vaccinat împotriva noului coronavirus. În urmă cu ceva timp, bărbatul a fost internat în spital, după ce a contractat virusul.

Mihai Budeanu a trecut prin clipe de coșmar, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Situația lui nu a fost una tocmai bună și a fost nevoit să stea internat în spital o bună perioadă de timp. Recent, după ce Mihai Budeanu s-a vindecat, a mers să se vaccineze împotriva noului coronavirus. La 28 de zile de la externarea de pe secția de Terapie Intensivă, Mihai Budeanu s-a programat la vaccinare. Primul ser l-a și făcut, de la Pfizer, iar pe 26 martie urmează să facă rapelul. Soția sa s-a vaccinat cu serul de la AstraZeneca.

”Am fost într-o stare foarte gravă şi doctorii, chiar şi domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas, m-au sfătuit să mă vaccinez pentru siguranţa mea. La 28 de zile de la ieşirea din spital am avut voie să fac vaccinul şi m-am programat. Am şi făcut testul de anticorpi. M-am vaccinat cu Pfizer, prima doză am făcut-o vineri, pe 26 martie fac şi rapelul. Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca.

Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie. L-am făcut la Hârşova, acolo am prins loc, totul foarte organizat. Lumea vrea sa intre în normalitate. Eu unul l-am făcut că aşa am simţit, nu vreau sa mai trăiesc vreodată episodul de atunci. Şi soţia mea şi copiii au avut boala, dar au avut forme uşoare”, declarase Mihai Budeanu pentru click.ro.

Mihai Budeanu a trăit clipe de coșmar

Cântărețul este bine în prezent. Mihai Budeanu de la 3 Sud Est a trăit clipe foarte grele, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. A fost o perioadă grea, a fost internat în spital la Terapie Intensivă și starea lui în momentul acela era critică.

„Prima dată am zis că este o simplă răceală. N-am dat importanță. Dar pe zi ce trecea mă simțeam tot mai rău. M-am dus, am făcut un control, am făcut testul acela rapid și am ieșit pozitiv. Am chemat și salvarea după aceea. Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă tot mai mult.

Am zis: «Gata, trebuie să merg la spital». Nu se mai poate. În ziua aceea am chemat salvarea, a venit m-a luat. La un moment dat oxigenul scăzuse undeva la 50%. Eram la un prag foarte jos. Doctorii au zis: «Printr-un miracol te-ai vindecat». Alte probleme de sănătate nu am avut. Probabil ceva ascuns la plămâni. Aproape 3 săptămâni am stat la ATI. Apoi am intrat pe Interne până pe 10 decembrie”, a povestit.

Sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 14 mart. 2021, 11:29 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă