Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Artistul era internat la terapie intensivă!

Publicat: 28 Nov. 2020, 10:51 Vedete
Care este starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Artistul era internat la terapie intensivă!

Mihai Budeanu, component al trupei 3 Sud Est, a trecut prin momente dificile după ce s-a infectat cu noul coronavirus. A ajuns la Terapie Intensivă, dar, din fericire, starea lui de sănătate se îmbunătățește.

Vestea a venit chiar de la colegii săi de trupă, care într-un mesaj postat pe Facebook, aceștia au declarat că starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește.

”Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea. Mulțumim pentru grijă voastră și urările de bine!”, se arată în mesajul făcut public pe pagina oficială a trupei și distribuit și de soția acestuia.

Dragi prieteni, starea de sanatate a lui Mihai se imbunatateste. Credem ca perioada critica a trecut, dupa mai multe…

Posted by 3 SUD EST on Thursday, November 26, 2020

Mihai Budeanu a fost în stare gravă

Mihai Budeanu a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, în urmă cu aproape 10 zile, iar starea de sănătate a acestuia nu era deloc bună. Cântărețul în vârstă de 44 de ani a fost internat inițial la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), însă în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia.

“Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat atunci. pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

Medicii de la spitalul din Medgidia, unde a fost transferat, au confirmat faptul că starea de sănătate a lui Mihai Budeanu este foarte delicată.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 28 Nov. 2020, 10:51 Vedete
Pe aceeași temă