Este oficial! Regina Elisabeta va abdica foarte curand. S-a decis cine ii va lua locul si cand va avea loc evenimentul istoric

Publicat: 08 iul. 2019, 17:10 Autor: Simona Vedete

Istoria este pe cale sa se rescrie in Marea Britanie, fiindca Regina Elisabeta a II-a urmeaza sa abdice.

Este oficial! Regina Elisabeta va abdica foarte curand. Acesta va preda indatoririle regale Printului Charles cand va implini varsta de 95 de ani, dupa cum spun expertii regali.

Regina, care a implinit 93 de ani in aprilie, discuta despre aducerea in vigoare a Regulamentului de Regenta din 1937 in doi ani, care permite monarhului sa predea puterea daca simte ca nu este in masura sa-si indeplineasca indatoririle in deplina masura.

Este oficial! Regina Elisabeta va abdica foarte curand

De ce Regina Elisabeta nu participa la botezul lui Archie

Regina isi va mentine totusi titlul, insa Charles, in varsta de 70 de ani, va prelua majoritatea indatoririlor pe care le detine suverana, in timp ce Ducele de Edinburgh, 98 de ani, va deveni Gardianul Reginei.

„Sunt zvonuri conform carora cand va implini varsta de 95 de ani va fi adus in discutie actul regentei. Va ramane totusi regina insa, in realitate, Printul Charles va prelua majoritatea indatoririlor” a spus Mr. Dampier pentru Yahoo’s The Royal Box.

„A inceput deja sa faca toate aceste lucruri, fiind prezent la cofneritna Commonwealth. A preluat multe indatoriri regale si deja a inceput sa se acomodeze cu toate acestea” a mai spus acesta, potrivit Daily Mail.

Regina Elisabeta a destramat o logodna pentru Printul Harry! De ce nu i-a dat voie sa se insoare cu fosta lui iubita

Se pare ca incurcate sunt caile amoroase, mai ales la Palat. Regina Elisabeta nu i-a dat voie nepotului sau sa se insoare, in trecut. Desi in prezent este fericit alaturi de Meghansi noua lor familie, in urma cu cativa ani, el a suferit foarte mult. Mai mult, a fost vorba despre o relatie de lunga durata, care s-a destramat brusc.

Mai exact, e vorba despre Chelsy Davy, fosta iubita a lui Harry. Regalul isi dorea sa o ia de nevasta pe blondina, dar i-a fost interzis total. Se pare ca Familia Regala nu a fost de acord cu o asemenea decizie. Cea care s-a impotrivit cel mai tare a fost bunica Printului Harry, ce avea un cuvant decisiv, ca intotdeauna.

 

Publicat: 08 iul. 2019, 17:10 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă