Dubla-crimă din Onești. În apartament ar mai fi fost și un al treilea muncitor! Ce s-ar fi întâmplat atunci

Publicat: 04 Mar. 2021, 14:15 Arhiva

Dubla-crimă din Onești. În ziua în care a avut loc evenimentul tragic, în apartamentul respectiv a mai fost, temporar, un bărbat pe nume J. D. care era șeful celor doi muncitori.

Inițial, bărbatul se afla la ora 09:30 alături de cei doi pentru a se asigura dacă au nevoie de ceva. La ora 10:20, acesta le aduce celor doi bărbați din apartament un bido cu apă și materiale. Zece minute mai târziu, șeful lor pleacă, arată Antena 3.

În apartament ar mai fi fost și un al treilea muncitor! Ce s-ar fi întâmplat atunci

Primul apel către muncitorul Dan Pătatu a avut loc la ora 11:10, prin care l-a informat că mai sunt necesare materiale. Apoi, la 11:51, inginerul șef l-a sunat din nou, însă de data aceasta a răspuns un bărbat care s-a recomandat a fi Gheorghe Moroșan. I-au fost adresate amenințări și injurii, iar acesta i-a închis apelul. Bărbatul a informat-o pe șefa atelierului, spunând că la locuință nu totul este în regulă. Aceasta i-a spus să îl sune pe directorul de producție care, după ce a fost informat, a sunat poliția. Oamenii legii i-au spus că știu ce se întâmplă, iar două echipaje au fost la momentul respectiv trimise deja în zonă.

Opt minute mai târziu, inginerul șef l-a apelat din nou pe Dan Pătatu, iar agresorul i-ar fi răspuns la telefon. A acceptat să i-l dea la telefon pe muncitor, care i-a spus că a intrat cineva peste el și este amenințat cu cuțitul. Bărbatul i-a spus că poliția este pe drum.

La ora 12:37, bărbatul l-a sunat din nou pe bărbat, i-a răspuns agresorul și i-a spus că nu mai dă pe nimeni la telefon, adresând injurii și amenințări. D. J. i-a închis telefonul.

Agresorul din Onești are 9 plăgi împușcate. Se află în spital

Bărbatul de 68 de ani a fost împușcat în picioare de către oamenii legii. Acesta are 9 plăgi și se află internat în spital, starea de sănătate fiind bună. El a fost dus la Spitalul din Onești, acolo unde a fost operat de urgență și internat la Terapie Intensivă. Este cooperant și conștient, arată Antena 3.

„Avea 9 plăgi împușcate. A fost operat, i s-au extras bilele de cauciuc cu care a fost împușcat și două gloanțe, fiind folosită și muniție letală. A avut două lovituri și la abdomen, și în coapasa piciorului drept. În această dimineață medicii anesteziști vor stabili când va fi detubat. În acest moment nu mă pot pronunța dacă starea lui permite transferul la un spital penitenciar, dar probabil că într-o zi, va putea fi audiat”, a afirmat managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, la Digi 24.

Sursă foto: capturi video

Publicat: 04 Mar. 2021, 14:15 Arhiva
Pe aceeași temă