Diana Sar, poze sexy in lenjerie intima! Actrita a avut rol de dama de companie

Publicat: 08 apr. 2019, 13:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Actrita din serialul Vlad are un fizic de invidiat. Aceasta apare semi-imbracata pentru un nou rol: cel al unei dame de companie.

Diana Sar, poze sexy dupa ce are un rol nou. Actrita interpreteaza rolul unei fete bolnave in Vlad, lucru care nu pare greu. Cu totii ne imbolnavim si ne este usor sa interpretam un rol de bolnav, chiar si cand suntem sanatosi. Dar Diana Sar va interpreta rolul unei dame de companie.

  • „Personajele sunt foarte diferite. Roxana (n.r. – din serialul „Vlad”) este naivă, copilăroasă, la început de drum, iar Sigal, pe care o joc spectacolul „Noii infractori”, este o damă de companie, foarte liberă în exprimare”, a povestit Diana Sar.

Diana Sar, poze sexy in lenjerie intima

Pentru a putea interpreta rolurile cat mai bine, actrita se documenteaza mereu. Citeste interviuri, urmareste clipuri video si se documenteaza bine inainte de fiecare rol. Diana Sar are si o sumedenie de poze sexy in lenjerie intima, din roluri recente sau vechi prezentari de moda. Tanara a cochetat de mica cu podiumul, este pasionata de muzica si vrea sa faca o cariera in Romania din actorie.

  • „Depinde. Urmăresc filme sau interviuri. De exemplu, Roxana are o boală, anemie aplastică. În afară de faptul că m-am documentat în legătură cu această boală, am văzut interviuri. Chiar este o fată cu un canal pe YouTube care vorbește despre asta. Încerc să mă pun în pielea personajului, să știu ce mai întâmplă când ai boala respectivă. Când a venit vorba de Sigal, de o damă de companie, am urmărit câteva filme, scene. Am un moment când dansez, așa că am urmărit și musicaluri”, a mai adaugat Diana Sar. Vlad episodul 6 online VIDEO. Vlad se da bine pe langa Stefan. Oare ce plan are?!

Diana Sar vrea un rol negativ

  • „Pot interpreta foarte bine și un rol negativ. De exemplu, în liceu jucam «Lady Macbeth», care este cea mai rea femeie din operele lui Shakespeare. Deci pot, dacă mi se oferă șansa. Chiar și în «Noii infractori» sunt cam rea, cam dură. Sunt „la dublu” cu Aylin Cadîr, jucăm pe rând.
  • Acum îmi lipsește un lungmetraj, un rol principal într-un film. Asta îmi doresc. Am avut debut în teatru, la scenă mare, debut la PRO TV, cu serialul «Vlad», acum vreau să debutez în film”, a conchis Diana Sar, pentru libertatea.ro.
    Vlad episodul 5 online VIDEO full. Intalnirea emotionanata la mormant intre Eliza, Maria si Razvan 

Diana Sar canta la chitara

  • „Încă mai cânt la chitară. Din când în când. Mai rar. Ar fi trebuit să exersez mai des, dar am lăsat-o mai ușor. Am făcut 8 ani de chitară clasică. Poate o să aduc o dată chitara la filmări, nu neapărat aici la Snagov, dar o să le cânt”, a povestit interpreta Roxanei din serialul „Vlad”. Vlad episodul 4 online VIDEO full. Stefan o comite grav de tot!
Diana Sar, sportiva de mica
  • „Atletism de performanță am făcut până la 15 ani, când m-am apucat de modeling și nu am mai avut timp, dar încă fac sport. Adică sportul este cel mai important lucru pentru mine. Acum am geaca pe mine și nu mi se văd mușchii. Chiar am grijă la ceea ce mănânc. Acum nu sunt la masă cu colegii mei pentru că eu am mâncat puțin mai devreme. Țin să mânânc cam la aceleași ore, pe la 13-14, și am venit cu pachețelul de acasă. Îmi gătesc singură. Îmi place mult să mănânc și fac mult sport”, a povestit Diana. Serialul Vlad episodul 3 online. Reactii inedite din partea fanilor: ‘Nu ma asteptam!’
Publicat: 08 apr. 2019, 13:50 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă
×