Dialog picant rau de tot intre Brigitte si Pastrama: „Nu ma excita deloc! Trage-ma de par!” / „Hai sa facem nunta in ferma! VIDEO

Publicat: 21 Mar. 2019, 10:30 News 3

Florin Pastrama i-a propus chiar sa mearga impreuna intr-o vacanta dupa ce ies din FERMA si ca e dispus sa faca ce vrea ea.

Dialog picant intre Brigitte si Pastrama: „Nu ma excita deloc! Trage-ma de par!” Cine s-ar fi asteptat ca lucrurile sa ia o turnura atat de serioasa intre Brigitte si Florin Pastrama. Se pare ca in perioada urmatoare intre ei doi se vor aprinde scantei.

Dupa mai multe episoade in care Pastrama a facut tot posibilul sa-i intre in gratii lui Brigitte se pare ca intr-un final a reusit sa treaca de „zidul ei defensiv” si deja au devenit foarte apropiati. Sedinte de masaj, glume insinuante, pupici si atingeri adolescentine, toate fac parte din arsenalul cu care Pastrama a facut-o pe Brigitte sa uite ca are un iubit acasa.

Fosta iubita a lui Ilie Nastase pare ca a cedat avansurilor si nu e deloc deranjata sa-i dea sperante lui Pastrama in vederea unei relatii intre ei doi. Dialogurile dintre ei surprinse de camere in FERMA sunt atat de explicite incat te fac sa te gandesti serios la ce simte iubitul lui Brigitte cand se uita la emisiune.

Continuarea articolului »

Publicat: 21 Mar. 2019, 10:30 News 3
Pe aceeași temă