Ashley Graham, poze sexy in lenjerie intima. Modelul arata demential, asa plinut cum este! FOTO

Publicat: 20 Mar. 2019, 20:32 Beauty & Style

Este sustinatoarea femeilor plinute din lumea intreaga pe care incearca sa le convinga ca nu e nimic gresit in a avea forme. Si, mama, ce forme are!

Ashley Graham, poze sexy in lenjerie intima. Modelul plus size are 8,2 milioane de urmaritori pe retelele de socializare. Este la mare cautare de catre producatorii de tinute XXL, fie ca e vorba de haine, fie ca e vorba de lenjerie intima. Ashley Graham a realizat recent o sedinta foto in lenjerie intima pentru colectia Addition Elle.

Ashley Graham, poze sexy in lenjerie intima. Modelul plus size in varsta de 31 de ani este la mare cautare. Cu toate ca nu are formele atipice 90-60-90, frumusetea chipului si curajul au ajutat-o sa urmeze o cariera in modelling, informeaza Dailymail.co.uk.

Ashley Graham, poze sexy in lenjerie intima FOTO

Imbracata in lenjerie neagra, cu si fara dantela, Ashley Graham a pozat sexy, provocator si chiar obraznic. Aceasta nu s-a jenat sa isi expuna zona intima in pozitii compromitatoare. Datorita curajului de a isi expune trupul plinut, vanzarile celor cu care colaboreaza au crescut.

  • „Increderea pe care o are in corpul ei transmite un mesaj puternic. Atat national, cat si international. Se potriveste perfect cu ce ne dormi noi sa oferim femeilor”, sustin reprezentantii Addition Elle.
  • „Iubesc lenjeria intima care este ca mine: mandra si galagioasa, fara nimic de ascuns! Eu cred ca varsta nu e un trend, culoarea pielii nu e un trend, greutatea mea nu e un trend. Si cred ca fiecare femeie trebuie sa isi faca un trend al ei”, a marturisit Ashley Graham pe Instagram.
Publicat: 20 Mar. 2019, 20:32 Beauty & Style
Pe aceeași temă