Gabi Cristea, externata din spital. Cum se simt mamica si micuta Iris FOTO

Publicat: 20 Mar. 2019, 16:35 News 3

Weekendul trecut, Gabriela Cristea a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa. Vedeta a optat sa nasca prin cezariana, chiar daca Andreea Balan a trait o drama.

Gabi Cristea a fost externata din spital pe 20 martie 2019. Vedeta a nascut o fetita frumoasa si sanatoasa in urma cu cateva zile. Prezentatoarea emisiunii Te iubesc de nu te vezi, inlocuita momentan de Bianca, a stat 3 zile internata la Sanador. Medicii au tinut-o sub atenta lor supraveghere.

Acum, cand si mamica si copilul sunt in afara oricarui pericol, Gabi Cristea a fost externata. Tavi Clonda si-a luat azi fetele acasa. Cantaretul a fost extrem de emotionat, dar si bucuros. Cu aceasta ocazie, familia se va reuni in caminul lor, pentru prima data in formula de patru.

Gabi Cristea, externata din spital

„A venit și ziua cea mare, sunt emoționat, îmi aduc aminte cum a fost la Victoria…Când am luat-o acasă și când le-am luat pe fete acasă a fost așa…cam despre asta e vorba să fii bărbat. Acum suntem 4, suntem pregătiți, am înțeles că de acum urmează greul. Cea mică nu poate fără mami și prioritatea Gabrielei este Iris.

Nu suntem singuri, este și mama mea, avem o doamnă care ne ajută și cu Victoria, vom vedea pe parcurs cum decurg lucruile, sperăm să fie bine.
Iris e liniștită, plânge când îi e foame, am înțeles că mănâncă din 3 în 3 ore. La o fetiță mă așteptam, dar la 2 nu. Îmi intru în rolul de tată de fete. Am o regină și 2 prințesele!” a povestit Tavi Clonda, pentru „Star Magazin”.

Gabi Cristea, prima declaratie la externare

„Suntem fericiţi că mergem acasă. Am primit foarte multe flori, acest buchet de irişi mi l-a adus Tavi ieri. A fost o chestie foarte tare până să plecăm, aşteptam liftul şi spuneam că ne-a ieşit şi de data asta. M-am simţit mai bine decât la prima naştere, a fost mai uşor. M-am simţit foarte bine fizic, a doua zi m-am ridicat din pat şi am făcut asta foarte repede. Am şi primit şi calmante, dar important este că sunt pe picioare şi sunt bine”, a spus Gabriela Cristea la Antena Stars.

Gabi Cristea a nascut pe 17 martie 2019

Gabriela Cristea a adus pe lume ce-a dea doua fetita a sa, la spitalul Sanador din Capitala, unde a nascut si Andreea Balan de curand, iar totul pare sa fie ok. Se pare ca Gabriela si Tavi au ales numele fetitei, insa nu vor sa-l dezvaluie inca, doar se stie ca va fi format tot din 3 nume de „circulatie internationala”.

Gabriela Cristea a fost in pericol sa aiba soarta Andreei Balan, din cauza trombofiliei. De aceea, nasterea naturala nu a putut fi luata in considerare si a trebuit sa recurga la cezariana.

„Eu am un profil care se apropie mai degrabă de ce i s-a întâmplat Andreei. Am un an și cinci luni distanță între cele două operații de cezariană. De aceea merg destul de des la medic. Andreea a trecut cu greu și o felicit!

În cazul meu, apropos de ce spunea Andreea, am fost avertizată încă de la prima vizită la medic ținând cont de mai mulți factori. Eu am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect. Eu am o trombofilie și am avut recomandarea medicului să fac cezariană.

Nu voiam să nasc natural la prima naștere, dar am avut recomandarea medicului să nu fac asta. Sunt extrem de monitorizată, deoarece urmează să nasc în doar câteva zile” a spus Gabriela Cristea, potrivit evz.ro.

Publicat: 20 Mar. 2019, 16:35 News 3
Pe aceeași temă