Ea este cel mai celebru model plus size. S-a fotografiat însărcinată și goală, iar pozele au ajuns pe Instagram

Publicat: 30 Dec. 2019, 10:56 Vedete

Ashley Graham a intrat în atenția publicului datorită formelor sale rubensiene. Curajul și încrederea pe care o afișează i-au adus faima, aceasta fiind unul dintre cele mai cunoscute modele plus size.

Daca majoritatea femeilor încearcă să-și ascundă imperfecțiunile ce apar în mod natural în urma sarcinii, Ashley nu se sfiește să și le arate. Vergeturile și „colăceii” nu au împiedicat-o pe Ashley să pozeze goală, vedeta simțindu-se extrem de sexy în pielea sa. „Aceeași, dar un pic diferită”, a scris ca și descriere Ashley.

La cei 31 de ani, Ashley are propria linie vestimentară și de bucură de aprecierile a milioane de fani. Dacă de obicei o vedem defilând pentru diferite case de modă, de această dată am surprins-o în ipostaza de mămică. La scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată, modelul a postat pe contul ei de Instagram o poză cu burtica sa.

Fanii au apreciat îndrăzneala și curajul modelului, dovadă fiind milioanele de aprecieri și comentarii, în special, din partea mămicilor. „Așa arată o mamă adevărată”, „Tot ce văd este siguranță, încredere și acceptare. Inspiri toate femeile care trec prin această etapă”, au fost unele dintre comentarii.

Ashley Graham trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu soțul său, Justin Ervin, iar anul acesta cei doi așteaptă un copil. „De abia aștept să te cunosc”, a scris Ashley pe contul ei de Instagram.

Publicat: 30 Dec. 2019, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă