Regina telenovelelor, Gabriela Spanic, a pozat complet NUD la 45 de ani! Arata absolut senzational

Publicat: 11 Jan. 2019, 11:32 News 3

Gabriela Spanic este una dintre cele mai indragite actrite de telenovele, in special in Romania, unde am vazut-o in numeroase productii.

Gabi Spanic arata senzational la 45 de ani si nu se sfieste sa-si arate trupul. In acest sens, a acceptat sa faca un pictorial fierbinte, unde s-a dezbracat de toate hainele si a pozat provocator.

Actrita a postat pzoele pe profilul de Instagram, unde fanii au luat foc, fiind impresionati de frumusetea ei si de cat de bine arata in ciuda varstei.

„Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură”, a afirmat Gabriela Spanic, potrivit libertatea.ro.

Gabriela Spanic a pozat complet NUD la 45 de ani

Regina telenovelelor a pozat complet NUD la 45 de ani

In urma cu cativa ani pe postul Acasa TV puteai vedea o multime de telenovele, iar multe dintre ele o aveau protagonista pe frumoasa Gabriela Spanic, care pe langa talentul actoricesc a fost iznestrat si cu o frumusete pe masura.

Printre cele mai cunoscute roluri in care am putut-o vedea pe Gabi Spanic au fost cele din „Stapana”, „Prizoniera”, „Intrusa” si „Uzurpatoarea”, unde a jucat rol dublu, pentru care a fost intens laudata.

Gabriela Spanic, nascuta in Venezuela, inca este vazuta ca una dintre cele mai frumoase femei din tara si nu numai, si nu trebuie sa uitam ca in 1992 a castigat titlu de Miss Venezuela, fiind rampa ei de lansare in showbiz.

Publicat: 11 Jan. 2019, 11:32 News 3
Pe aceeași temă