Dezvăluiri incredibile! Ce a spus Prințul Harry despre Familia Regală

Publicat: 04 Mar. 2021, 08:20 Vedete

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle au acordat un interviu în care au vorbit despre familie, copii, despre evenimentele din viața lor din ultima perioadă, dar și despre Familia Regală. Interviul integral va fi în data de 7 martie, gazda fiind chiar celebra Oprah.

În interviul acordat celebrei Oprah, Meghan Markle și Prințul Harry vorbesc despre viața privată, Familia Regală, viața de mămică, căsătorie, copii, dar și despre momentul în care s-a renunțat la îndatoririle regale. De asemenea, vorbesc și despre problemele pe care le-au avut. În prezent, Meghan Markle este gravidă pentru a doua oară.

„Sunt pur și simplu ușurat și fericit că pot sta aici vorbind cu tine alături de soția mea pentru că mi-e greu să-mi imaginez cum ar fi fost pentru ea să treacă de una singură prin toate astea cu mulți ani în urmă. A fost incredibil de greu pentru noi doi, dar cel puțin ne avem unul pe celălalt”, a spus Ducele de Sussex.

Ce a spus Prințul Harry despre Familia Regală

„Știm toți cum poate să fie presa britanică, îmi distrugea sănătatea mintală. Mi-am dat seama că este un mediu toxic. Deci am făcut ce ar face orice soț și tată, trebuia să îmi scot familia de acolo. (…) Dar niciodată nu am întors spatele. În ceea ce mă privește, indiferent de deciziile ce vor fi luate de partea aceea, nu mă voi îndepărta niciodată.

Mereu o să contribui cu ceva. Viața mea este legată de serviciul public, deci oriunde aș fi în această lume, va fi la fel”, a spus Prințul, arată Verdict.

Cât despre relația Reginei Elisabeta a II-a cu micuțul Archie, Prințul Harry a mărturisit într-un alt interviu: ”Bunica m-a întrebat ce și-ar dori Archie de Crăciun, iar Meg i-a spus că un aparat de făcut waffle. Ne-a trimis un astfel de aparat pentru Archie. Deci, pentru micul dejun, Meg face acum un mix organic în aparatul de făcut waffle. El adoră asta. Când se trezește, întreabă direct de waffle”.

Meghan Markle a pierdut o sarcină

Meghan Markle, soția prințului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a anului 2020. Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea. Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu”, a spus Meghan Markle.

Sursă foto: capturi video Youtube 1 & 2

Publicat: 04 Mar. 2021, 08:20 Vedete
Pe aceeași temă