S-au dat de gol? Care ar putea fi sexul celui de-al doilea bebeluș al Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Publicat: 03 Mar. 2021, 10:20 Vedete

Este fericire mare în familia lui Meghan Markle și a Prințului Harry, după ce au aflat faptul că vor deveni părinți pentru a doua oară, însă nu a declarat către public care va fi sexul bebelușului. Însă, cei doi s-ar fi dat de gol! Oare vor avea fetiță sau băiețel?

În luna mai a acestui an, micuțul Archie va avea fie o surioară, fie un frățior. Până acum, însă, cuplul Meghan Markle – Prințul Harry nu au dezvăluit care este sexul celui de-al doilea copil al lor, iar multe persoane se întreabă ce vor avea: băiețel sau fetiță? Cuplul a semnat un contract cu Spotify ce le va aduce mulți bani, iar Ducii au participat și la evenimentul Spotify Stream On, unde au marcat prima apariție de când au anunțat că vor deveni, din nou, părinți. Admiratorii și urmăritorii lor, însă, au observat un detaliu chiar la Meghan Markle, care ar putea face referire la sexul bebelușului.

„Am creat Archewell Audio pentru a ne asigura că putem pune în valoare voci ce nu sunt auzite, dar și pentru a asculta poveștile oamenilor”, a spus Meghan Markle, arată Verdict.

”Cel mai important lucru din acest proiect este să creezi o comunitate unde poți să împărtășești povești, ce îi vor încuraja pe ceilalți să își dezvăluie punctele vulnerabile într-un spațiu sigur”, a spus Prințul Harry apoi.

Totuși, admiratorii lor au observat un detaliu care este, evident, greu de trecut cu vederea: Meghan Markle purta un inel cu piatră roz, iar urmăritorii au făcut o presupoziție în urma căreia susțin că cei doi vor avea o fetiță. Totuși, până în acest moment, cei doi nu au dezvăluit sexul bebelușului.

Meghan Markle a pierdut o sarcină

Meghan Markle, soția prințului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a anului 2020. Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea. Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu”, a spus Meghan Markle, dezvăluind că soţul ei o ţinea de mână şi plângea.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 03 Mar. 2021, 10:20 Vedete
Pe aceeași temă