Detalii terifiante despre moartea lui Cornel Galeș! Legiștii au fost nevoiți să-i reconstruiască corpul

Publicat: 09 Dec. 2019, 14:00 News

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a murit în urma unui accident rutier care a avut loc lângă Valencia. Impactul a fost atât de violent, încât legiștii i-au făcut o reconstrucție a întregului corp.  

Martorii acestui accident îngrozitor în care a murit Cornel Galeș au rămas șocați de urmări.

„A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai”, a povestit un prieten de-a lui Galeș pentru wowbiz.ro.

“A fost dus la Spitalul Clinic din Valencia, acolo unde medicii spanioli i-au reconstruit capul. L-au pus în sicriu, noi, prietenii, l-am vizitat acolo şi ne-am recules, nu ne-au lăsat mai mult de o jumătate de oră să stăm la spital. Apoi, am aranjat ca sicriul să fie dus la o firmă de pompe funebre, care se ocupă de repatrierea cadavrului”, a mai spus prietenul lui Galeş.

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, 10 decembrie. În 12 decembrie vor avea loc funeraliile la Cimitirul Străulești 2. Aici va dormi somnul de veci alături de ”Zânica” lui, Ileana Ciuculete! Dumnezeu să vă odihnească în pace.

Cum a murit Cornel Galeș

Tragedia  a avut loc pe o autostradă care leagă orașul Torrent de Valencia, iar cel care conducea mașina era de fapt un prieten de-a lui, Sorin, care a pierdut controlul mașinii din motive necunoscute și s-au răsturnat.

Apropiații impresarului sunt șocați însă de un alt fapt. Și-anume presentimentul pe care acesta l-a avut chiar înainte de accident. ”Repeta obsesiv că el vrea să fie îngropat lângă Ileana, iar eu îi întrebam ce l-a apucat, că mai are de trăit, și el spunea: Nu! Nu! Vreau să ajung lângă Ileana după ce mor, acolo să mă îngropați”, a povestit un amic de-a lui Galeș pentru CIAO.RO.
Publicat: 09 Dec. 2019, 14:00 News
Tags:
Pe aceeași temă