Curatarea lacurilor din intreaga lume s-ar putea face foarte simplu! Un tanar a gasit o solutie uimitoare VIDEO

Publicat: 07 Apr. 2019, 16:00 Life

Curatarea lacurilor si, in general, a apelor din intreaga lume poate fi posibila acum printr-o metoda ingenioasa. Cel care a brevetat-o este un tanar din Peru.

Curatarea lacurilor din intreaga lume s-ar putea face foarte simplu

Localnicii l-au anuntat pe Marino Morikawa ca nu se pot face prea multe pentru a curata apa respectiva, fiind astfel catalogata drept o cauza pierduta. Barbatul nu s-a dat batut si a gasit o solutie salvatoare pentru curatarea lacurilor.

Este vorba despre lacul Cascajo Wetlands din Peru. Tanarul a renuntat de urgenta la o cercetare pe care o efectua in Japonia. S-a intors rapid in Peru pentru a gasi o solutie prin care sa salveze lacul respectiv de la poluare. Barbatul a folosit o bula care functioneaza pe baza de microparticule. Astfel, in apele contaminate a folosit si anumite biofiltre.

„Bula foloseste un camp electromagnetic cu ioni pozitivi si negativi. Functioneaza ca un magnet. Cand urca inapoi la suprafata apei inseamna ca poate atrage bacterii si virusi”, a povestit Marino Morikawa.

In mai putin de zece luni de zile, barbatul deja isi testa conceptul de curatare a lacurilor pe zona de apa afectata din Peru. In patru luni de zile lacul era complet curatat. Ca rezultat, pe langa apa curata, zeci de pasari care migrasera s-au intors in apropiere de lacul Cascajo Wetlands.

(sursa: brightside.me)

« Pagina anterioară

Publicat: 07 Apr. 2019, 16:00 Life
Pe aceeași temă