Curatarea lacurilor din intreaga lume s-ar putea face foarte simplu! Un tanar a gasit o solutie uimitoare VIDEO

Publicat: 07 Apr. 2019, 16:00 Life

Curatarea lacurilor si, in general, a apelor din intreaga lume poate fi posibila acum printr-o metoda ingenioasa. Cel care a brevetat-o este un tanar din Peru.

Poluarea apelor a devenit o reala problema, peste tot in lume, dar un tanar pe nume Marino Morikawa a descoperit o solutie salvatoare. Curatarea lacurilor s-ar putea face foarte simplu. Barbatul din Peru si-a cheltuit toate economiile pe care le avea pentru a gasi aceasta metoda!

S-ar parea ca a facut un lucru foarte nobil pentru natura, prin gasirea unei asemenea tehnici. Curatarea lacurilor ar putea fi posibila, in viitorul apropiat, pentru toate zonele de pe Pamant. Tanarul cercetator care a dezvoltat metoda a tras astfel si un semnal de alarma. Planeta noastra are doar de suferit din pricina poluarii, mai ales cu plastic si deseuri periculoase.

Din acest motiv, toate gunoaiele ajung in lacuri, mari sau oceane, distrugand ecosistemul. Solutia salvatoare a venit dupa ce cercetatorul a studiat problema, pe larg, timp de un an de zile. Si-a dorit sa poata face o diferenta atunci cand a aflat ca un lac pe care il vizita in copilarie cu familia a fost contaminat.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Apr. 2019, 16:00 Life
Pe aceeași temă