Cum arata mama lui Ionut Anghel la 5 ani dupa ce fiul ei a murit in parcul Tei, ucis de maidanezi

Publicat: 30 Nov. 2018, 12:32 Life

Au trecut 5 ani de cand micutul de doar 4 ani a incetat din viata dupa ce a fost atacat cu bestialitate de caini maidanezi.

Pe 2 septembrie 2013, Ionut Anghel a incetat din viata. Micutul se juca in parcul Tei alaturi de fratele lui. Intr-o clipa de neatentie a bunicii, cei doi au disparut de langa ea. Ionut a fost sfasiat de o haita de maidanezi. Dar cum arata mama lui Ionut Anghel?

Andreea Anghel isi serbeaza ziua azi, de Sfantul Andrei, alaturi de familia sa. Dupa toate problemele de sanatate pe care le-a avut, mama lui Ionut vrea sa fie fericita. Cu toate ca pastreaza in suflet tristetea de acum 5 ani, femeia vrea sa fie fericita.

”Simt că m-am trezit la realitate şi mi-am dat seama că mă blocasem în acea suferinţă. Ceea ce nu îmi făcea deloc bine. Şi ştiu sigur că şi Ionuţ, care mă veghează de acolo de sus, vrea să fiu bine, ca să pot avea grijă de Andrei. Şi aşa am decis să îmi umplu sufletul cu bucurie, să încerc să gândesc pozitiv”, a declarat Andreea.

Dupa ce s-a retras o perioada din anturajele sale, Andreea Anghel a inceput sa iasa in lume. A inceput sa participe la diverse activitati si ateliere. Colectioneaza ingerasi care, spune ea, seamana cu Ionut Anghel.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Nov. 2018, 12:32 Life
Pe aceeași temă