Cum arată Daniela Crudu însărcinată în 7 luni + Ce nume a ales pentru fetiță: „Vreau să fac băiță cu ea”

Publicat: 05 apr. 2023, 11:51 Autor: Camelia Vedete

Cum arată Daniela Crudu însărcinată în 7 luni + Ce nume a ales pentru fetiță: „Vreau să fac băiță cu ea”.

Daniela Crudu și-a arătat burtica de gravidă în toată splendoarea sa! Frumoasa brunetă se află în luna a șaptea de sarcină și nu a ezitat să împărtășească cu fanii imaginile care îi arată burtica de gravidă.

Cum arată Daniela Crudu însărcinată în 7 luni

Daniela Crudu este în culmea fericirii, deoarece urmează să devină mamă pentru prima dată. Fetița pe care o va aduce pe lume se va numi Daiana și este așteptată cu multă nerăbdare de către vedeta TV. În fotografiile postate pe rețelele de socializare, Daniela Crudu a arătat cât de bine se simte și cât de frumoasă este la șapte luni de sarcină.

Ce nume a ales pentru fetiță: „Vreau să fac băiță cu ea”

„Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, a spus bruneta.

Fanii au rămas impresionați de transformarea brunetei și au lăudat-o pentru modul în care arată în timpul sarcinii. Ședința foto a fost una de excepție, iar Daniela s-a afișat în diferite poziții și ținute, arătând că este o mamă foarte chic și la modă.

Daniela Crudu s-a fotografiat cu el! I-a pus mâna pe burtică

Crudu este mai împlinită ca oricând. De când a anunțat că va deveni mămică, nu își mai încape în piele de fericire.

Daniela Crudu a anunțat că este însărcinată! Vedeta nu se mai ascunde și susține că va continua să pozeze pentru OnlyFans până când va putea. Despre tatăl copilului nu se știu prea multe. De aceea, Horațiu Tudor, reporter Antena Stars, a profitat și i-a luat un interviu.

Daniela Crudu s-a fotografiat cu el! I-a pus mâna pe burtică și…

Mai mult, Horațiu s-a și tras în poze cu frumoasa brunetă și nu a ezitat să le posteze în mediul online. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, iar Cruduța a rămas la fel de nebunatică. Așa că, Horațiu și Daniela au făcut fotografii cu mâna pe burtică și îmbrățișați.

„Daniela Crudu, o femeie fericită și împlinită”, a scris Horațiu la postarea cu pricina.

Daniela Crudu, primele declarații despre sarcină

Daniela Crudu a făcut dezvăluiri despre sarcina surpriză și a spus cum se simte de când a aflat că va deveni mamă. Bruneta a spus și cum a aflat că este însărcinată și ce spune tatăl copilului despre asta.

Bruneta a dat vestea cea mare și tot showbiz-ul a sărit în aer! Fosta asistentă TV și actuală vedetă OnlyFans a luat prin surprindere pe toată lumea cu sarcina, inclusiv pe tatăl copilului.

Primele declarații despre sarcină și primele poze cu burtica

„Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucururi noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa. Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede calumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa.”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

Citește continuarea aici.

Publicat: 05 apr. 2023, 11:51 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×