Daniela Crudu s-a fotografiat cu el! I-a pus mâna pe burtică și…: „O femeie fericită și împlinită!”

Publicat: 03 nov. 2022, 13:12 Autor: Camelia Vedete

Daniela Crudu s-a fotografiat cu el! I-a pus mâna pe burtică și… Daniela Crudu este mai împlinită ca oricând. De când a anunțat că va deveni mămică, nu își mai încape în piele de fericire.

Daniela Crudu a anunțat că este însărcinată! Vedeta nu se mai ascunde și susține că va continua să pozeze pentru OnlyFans până când va putea. Despre tatăl copilului nu se știu prea multe. De aceea, Horațiu Tudor, reporter Antena Stars, a profitat și i-a luat un interviu.

Daniela Crudu s-a fotografiat cu el! I-a pus mâna pe burtică și…

Mai mult, Horațiu s-a și tras în poze cu frumoasa Daniela Crudu și nu a ezitat să le posteze în mediul online. Pe cei doi îi leagă o prietenie veche, iar Cruduța a rămas la fel de nebunatică. Așa că, Horațiu și Daniela au făcut fotografii cu mâna pe burtică și îmbrățișați.

„Daniela Crudu, o femeie fericită și împlinită”, a scris Horațiu la postarea cu pricina.

Daniela Crudu, primele declarații despre sarcină

Daniela Crudu a făcut dezvăluiri despre sarcina surpriză și a spus cum se simte de când a aflat că va deveni mamă. Bruneta a spus și cum a aflat că este însărcinată și ce spune tatăl copilului despre asta.

Daniela Crudu a dat vestea cea mare și tot showbiz-ul a sărit în aer! Fosta asistentă TV și actuală vedetă OnlyFans a luat prin surprindere pe toată lumea cu sarcina, inclusiv pe tatăl copilului.

Daniela Crudu, primele declarații despre sarcină și primele poze cu burtica

„Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucururi noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa. Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede calumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa.”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

Citește continuarea aici.

Sursa foto: Horațiu Tudor Facebook

Publicat: 03 nov. 2022, 13:12 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă