Daniela Crudu, primele declarații despre sarcină și primele poze cu burtica: „Eu cred că este băiat”

Publicat: 26 oct. 2022, 12:36 Autor: Camelia Vedete

Daniela Crudu, primele declarații despre sarcină și primele poze cu burtica. Daniela Crudu a făcut dezvăluiri despre sarcina surpriză și a spus cum se simte de când a aflat că va deveni mamă. Bruneta a spus și cum a aflat că este însărcinată și ce spune tatăl copilului despre asta.

Daniela Crudu a dat vestea cea mare și tot showbiz-ul a sărit în aer! Fosta asistentă TV și actuală vedetă OnlyFans a luat prin surprindere pe toată lumea cu sarcina, inclusiv pe tatăl copilului.

Daniela Crudu, primele declarații despre sarcină și primele poze cu burtica

„Sunt foarte fericită, numai la asta mă gândesc, nici nu mă mai interesează de nimic, numai de sarcină. În fiecare zi se întâmplă lucururi noi cu corpul meu și sunt entuziasmată așa. Zici că visez. Nu-mi vine să cred, tot mi se pare că e o minune așa, nu știu. Săptămâna viitoare fac trei luni. E cam mare burtica mea, se vede calumea, e proeminentă, e țuguiată, foarte multă lume crede că e băiat pentru că e țuguiată așa.”, a spus Daniela Crudu la Antena Stars.

Ce este fată sau băiat?

„Eu cred că e băiat pentru că noi am fost două fete și de obicei, se zice că o să iasă băiat. Eu cred că e băiat, așa simt eu. Tatăl copilului e fericit, nu are cuvinte, e și el emoționat, visează și el tot așa, ca mine. M-a luat prin surprindere, nu m-am așteptat. M-am bucurat, că e prima dată când mi s-a întâmplat lucrul ăsta. O să vezi tu ce mămică o să fiu eu, cea mai nebună și cea mai distractivă și o să mă joc încontinuu cu el, pentru că cei mici de asta au nevoie.”, a mai spus Daniela Crudu.

A avut pofte în sarcină?

„Mi-a fost rău până acum, am avut greață încontinuu, cred că majoritatea graviduțelor au avut în primul trimestru. Mi-a fost rău de tot, am avut greață, amețeală, nici nu prea am putut să ies din casă, nu am făcut mai nimic pentru că mi-a fost rău. Nu prea am avut pofte eu. Eu mănânc când îmi e foame, adică nu mănânc că sunt gravidă. Nu mă interesează, nu sunt disperată să nu mă îngraș. Acum, dacă simt nevoia să mănânc, mănânc, nici nu exagerez, dar nici nu vreau să mă abțin că nu e bine.”, a mai spus vedeta.

Cine este tatăl copilului?

„Important e că noi ne iubim. El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și asta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil, mângâi într-una burtica. Mă uit pe internet să văd cât de mare e, ca o cireașă.”, mai spune Daniela Crudu.

Poze cu Daniela Crudu și sora ei fără haine! Cele două au bubuit pe OnlyFans

Tot mai multe vedete aleg să facă bani din celebra platformă Only Fans, destinată adulților. După ce s-a aflat că Daniela Crudu se numără printre ele, acum a ieșit la iveală că și sora ei se dezbracă pentru sume considerabile.

Este o perioadă în care platforma Only Fans pare să câștige din ce în ce mai mulți utilizatori și abonați. Persoane publice din România optează pentru un asemenea venit pasiv în ultimii ani, tocmai de aceea nu mai este nicio surpriză faptul că Ana, sora Danielei Crudu, a decis să își facă propriul său cont. Vezi fotografiile aici.

Publicat: 26 oct. 2022, 12:36 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă