Sora Danielei Crudu se dezbracă pentru bani! Ce tarif percepe Ana

Publicat: 30 aug. 2022, 11:20 Autor: Maria Apostol Vedete

Tot mai multe vedete aleg să facă bani din celebra platformă Only Fans, destinată adulților. După ce s-a aflat că Daniela Crudu se numără printre ele, acum a ieșit la iveală că și sora ei se dezbracă pentru sume considerabile. 

Este o perioadă în care platforma Only Fans pare să câștige din ce în ce mai mulți utilizatori și abonați. Persoane publice din România optează pentru un asemenea venit pasiv în ultimii ani, tocmai de aceea nu mai este nicio surpriză faptul că Ana, sora Danielei Crudu, a decis să își facă propriul său cont.

Platforma dedicată în mod exclusiv adulților pare că a fascinat-o și pe sora Danielei Crudu. Deși aceasta este deja căsătorită! În descrierea profilului pe care Ana și l-a făcut pe Only Fans, aceasta a ținut să precizeze faptul că soțul ei știe despre această ocupație. Dar și că acesta este total de acord cu alegerea ei.

Cei care doresc să vadă cât mai multe fotografii cu Ana, vor fi nevoiți să achite un abonament lunar de 15 dolari. Iar în cazul în care își doresc un conținut mai special, utilizatorii platformei au de achitat o sumă în plus.

Soțul meu a spus că este ok. Bună și bine ați venit! Asta e viața mea:
– Căsătorită
– Conținut privat
– Discuții în privat
– Postări zilnice
Puteți să-mi dați mesaje private și țineți minte că răspund personal la toate mesajele, iar mesajele cu bani ajung cu prioritate în căsuța mea de chat, pentru a vă putea răspunde mai rapid”, se arată în descrierea profilului său. Mai multe detalii despre acest subiect găsiți AICI.

Ce tarif are Daniela Crudu pe Only Fans

Una dintre cele mai urmărite vedete din România, cu apariții mereu provocatoare, Daniela Crudu a exploatat și ea oportunitatea de a face bani pe această platformă. Primul pas a fost să-și facă un profil și să încarce mai multe poze sexy.

Curioșii care vor să acceseze imaginile trebuie să plătească un abonament lunar în valoare de 23 de euro!

Chiar dacă nu mai apare atât de des la TV, Daniela Crudu câștigă bani frumoși și din contractele de imagine pe care le onorează. Recent, vedeta a devenit imaginea unui atelier de personalizări auto. Pentru care face ședințe foto atunci când i se solicită. Este vorba despre un atelier la care Tzancă Uraganu a fost recent să-și tuneze mașina.

Publicat: 30 aug. 2022, 11:20 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă