Daniela Crudu a fost filmată goală într-o cameră de hotel, după o partidă de amor!

Publicat: 19 oct. 2022, 10:41 Autor: Camelia Vedete

Imagini fabuloase au ieșit la iveală cu Daniela Crudu, goală, într-o cameră de hotel, alături de un bărbat misterios. Printre altele, bruneta i-a devoalat picanterii din timpul filmărilor pe care le-a avut în trecut. 

Complet dezbrăcată, fără nicio inhibiție, cu o mare nonșalanță – așa apare Daniela Crudu în imaginile primite pe celebra adresă [email protected]. Bruneta devoalează picanterii din culisele emisiunii „Ultimul trib” , show filmat în Madagascar și difuzat pe Antena 1. La care ea a participat în 2018, alături de mai multe nume celebre din showbiz, printre care și Ionuț Iftimoaie.

Așezată pe un scaun, fosta asistentă TV îl privește pe bărbatul cu care, cel mai probabil, avusese o partidă pe  “cameră”, și-i povestește, foarte prinsă, ce s-a întâmplat în show-ul de pe Antenă. În tot acest timp, bărbatul stă întins pe pat, conform CANCAN.RO.

Câte operații estetice are Daniela Crudu

Într-o emisiune TV, Daniela a recunoscut că este adepta intervențiilor estetice, însă nu exagerează, așa cum crede toată lumea.

Nu mi-am făcut așa multe operații, cum se scrie peste tot. Mai contează și, de exemplu, dacă îți schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obișnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii așa ascuțiți, dar eu nu am ochii ascuțiți, îi am rotunzi și am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac așa arcuite, le fac normal, pe rotund și mai groase. «Domne, că și-a schimbat complet înfățișarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este, să zic așa, se vede. Și că mi-am pus fațetele. Fațetele, nasul și acidul hialuronic în buze. Și alte operații la sâni, au toate fetele”, a explicat bruneta.

Publicat: 19 oct. 2022, 10:41 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă