Daniela Crudu șochează din nou! După liposucție, bruneta și-a făcut o nouă intervenție estetică!

Publicat: 19 mai 2021, 08:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

Daniela Crudu șochează din nou! Recent, bruneta și-a făcut o liposucție, iar acum a recurs la o nouă intervenție estetică, după ce a fost criticată pe rețelele de socializare. Frumoasa vedetă nu a stat pe gânduri și a trecut imediat pragul medicului estetician.

Daniela Crudu, de data aceasta, a dorit să își corecteze ridurile cu botox și a făcut o vizită medicului estetician cu această ocazie. Și, evident, frumoasa brunetă a și imortalizat acest moment pe scaunul medicului și a urcat imediat imaginile pe rețelele de socializare!

”Plecam eu acasă până când nu-mi face mie domnul doctor, aici, un pic de botox? Am ridurile astea și trebuie să, de la râs… ridurile astea fine”, spunea Daniela Crudu în timp ce medicul o injecta în zona cu probleme.

Recent, vedeta și-a făcut o liposucție. În acest timp, un utilizator i-a scris Danielei Crudu la una dintre postări că seamănă cu ”mama pădurii”, din cauza intervențiilor estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Nu este prima dată când Cruduța primește mesaje cu o conotație negativă pe internet, la postările sale.

”Da, da, scuză-mă… Am greșit. Ești la revizia de vară???/ Doamneee, nici nu zici ca ești tu ?/ Numai asta știi, să mergi la estetician să te faci ca mama pădurii ? și să dai din fund ? dar dacă te întreabă cineva cât face 7 x 8 oare știi? sau când a murit Mihai Eminescu? Foarte trist ?”, sunt câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Ce spunea Daniela Crudu despre operațiile estetice

Vedeta merge constant la tratamente de rejuvenare a pielii, dar și pentru a scăpa de cearcănele și pungile inestetice de sub ochi. Lunar, Daniela ar merge la medicul estetician pentru a-și injecta buzele cu acid hialuronic. Ea a intrat în atenția publicului în 2008, când era la matinalul ”Neatza”.

Într-o emisiune TV, ea a recunoscut că are operații estetice: „Nu mi-am făcut așa multe operații, cum se scrie peste tot. Mai contează și, de exemplu, dacă îți schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obișnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii așa ascuțiți, dar eu nu am ochii ascuțiți, îi am rotunzi și am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac așa arcuite, le fac normal, pe rotund și mai groase. «Domne, că și-a schimbat complet înfățișarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este, să zic așa, se vede. Și că mi-am pus fațetele. Fațetele, nasul și acidul hialuronic în buze. Și alte operații la sâni, au toate fetele.

Sursă foto: arhivă Ciao, instagram

Publicat: 19 mai 2021, 08:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă