Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție! ”Se vede țiplă”

Publicat: 12 May. 2021, 11:14 Vedete

Dacă s-ar inventa un top autorizat, ar fi printre campioane! Daniela Crudu a trecut, din nou, pragul medicului estetician pentru o nouă intervenție. Și nu, nu este vorba despre implant, ci de data această dată și-a făcut o liposucție! Daniela Crudu este mulțumită și fericită pentru că a scăpat de grăsime.

Daniela Crudu este una dintre cele mai râvnite brunete din showbizul românesc. Nu de puține ori a trecut pragurile medicilor esteticieni pentru a lua ”forma” pe care și-o dorește iar, recent, Cruduța a mers pentru o nouă intervenție estetică, și anume o liposucție în zona coapselor intime. După intervenție, Daniela Crudu a mărturisit că nu este una grea și își dorea de ceva timp să scape de grăsimea din acea zonă a corpului.

„Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne, pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și, după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă. Sunt fericită!”, a mărturisit Daniela Crudu, scrie Viva.

„Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo. A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a mai spus ea.

Daniela Crudu fotografiată de paparazzi

Ce spunea Daniela Crudu despre operațiile estetice

Vedeta merge constant la tratamente de rejuvenare a pielii, dar și pentru a scăpa de cearcănele și pungile inestetice de sub ochi. Lunar, Daniela ar merge la medicul estetician pentru a-și injecta buzele cu acid hialuronic. Ea a intrat în atenția publicului în 2008, când era la matinalul ”Neatza”.

Într-o emisiune TV, ea a recunoscut că are operații estetice: „Nu mi-am făcut așa multe operații, cum se scrie peste tot. Mai contează și, de exemplu, dacă îți schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obișnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii așa ascuțiți, dar eu nu am ochii ascuțiți, îi am rotunzi și am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac așa arcuite, le fac normal, pe rotund și mai groase. «Domne, că și-a schimbat complet înfățișarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este, să zic așa, se vede. Și că mi-am pus fațetele. Fațetele, nasul și acidul hialuronic în buze. Și alte operații la sâni, au toate fetele.

sursă foto: arhivă Ciao,  instagram Daniela Crudu

Publicat: 12 May. 2021, 11:14 Vedete
Pe aceeași temă