VIDEO. Cum arăta Daniela Crudu înainte de operațiile estetice. Bruneta a trecut printr-o serie de transformări

Publicat: 03 mart. 2021, 12:32 Autor: Andreea Voicu Vedete

Daniela Crudu este una dintre cele mai populare figuri din showbizul românesc. De multe ori s-a aflat în centrul atenției, fie că a fost vorba despre vreun scandal sau o apariție de neuitat pe micile ecrane. Înainte, însă, Daniela Crudu arăta diferit, aproape de nerecunoscut. De-a lungul anilor, bruneta a apelat la medicul estetician pentru a se simți bine în pielea sa!

Daniela Crudu este una dintre vedetele din România care au trecut pragul medicilor esteticieni pentru a-și face ”îmbunătățiri” estetice la nivelul corpului. Nu mai este un secret că bruneta este adepta acestor schimbări și nu de puține ori am surprins-o în timp ce mergea la cabinet pentru o nouă intervenție estetică. De-a lungul anilor, vedeta și-a schimbat și chipul, și trupul. Și-a operat atât nasul, pe care și l-a micșorat, dar și gușa și și-a ascuțit chipul. De asemenea, Cruduța și-a umflat pomeții și buzele și și-a pus silicoane. Pe de altă parte, Daniela a ales să își tatueze și sprâncenele, și-a pus și fațete dentare pentru a avea un zâmbet de invidiat, scria Click.

Ce spunea Daniela Crudu despre operațiile estetice

Totodată, vedeta merge constant la tratamente de rejuvenare a pielii, dar și pentru a scăpa de cearcănele și pungile inestetice de sub ochi. Lunar, Daniela ar merge la medicul estetician pentru a-și injecta buzele cu acid hialuronic. Ea a intrat în atenția publicului în 2008, când era la matinalul ”Neatza”.

Într-o emisiune TV, ea a recunoscut că are operații estetice: „Nu mi-am făcut așa multe operații, cum se scrie peste tot. Mai conteazămși de exemplu, dacă îți schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obișnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii așa ascuțiți, dar eu nu am ochii ascuțiți, îi am rotunzi și am zis să merg pe forma mea.

Sprâncenele nu le mai fac așa arcuite, le fac normal, pe rotund și mai groase. «Domne, că și-a schimbat complet înfățișarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este, să zic așa, se vede. Și că mi-am pus fațetele. Fațetele, nasul și acidul hialuronic în buze. Și alte operații la sâni, au toate fetele.

Sursă foto: Arhivă CIAO, rețele de socializare

Publicat: 03 mart. 2021, 12:32 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă