Daniela Crudu este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Publicat: 24 oct. 2022, 12:24 Autor: Camelia Vedete

Daniela Crudu este însărcinată! Daniela Crudu așteaptă un copil! Fosta asistentă a lui Capatos este, deja, în primul trimestru de sarcină. Se iubește cu un bărbat român de un an, chiar dacă este stabilită în Suedia.

Cruduța va deveni mamă în următoarele șase luni! Asta susțin sursele CANCAN.RO din anturajul fostei asistente a lui Capatos, iar Daniela, contactată de reporterii publicației noastre a confirmat vestea!

Daniela Crudu este însărcinată!

A oferit și primele detalii despre iubit, iar după spusele ei, trăiește o poveste de dragoste de un an. Bărbatul este român, iar Daniela susține că este un tip discret, care o iubește.

După spusele Cruduței, sarcina este deja avansată, iar burtica este proeminentă, însă încă nu a aflat sexul bebelușului.

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!

Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat Daniela Crudu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Poze cu Daniela Crudu și sora ei fără haine! Cele două au bubuit pe OnlyFans: „Toți vor să vadă celebrul fluturaș”

Tot mai multe vedete aleg să facă bani din celebra platformă Only Fans, destinată adulților. După ce s-a aflat că Daniela Crudu se numără printre ele, acum a ieșit la iveală că și sora ei se dezbracă pentru sume considerabile.

Este o perioadă în care platforma Only Fans pare să câștige din ce în ce mai mulți utilizatori și abonați. Persoane publice din România optează pentru un asemenea venit pasiv în ultimii ani, tocmai de aceea nu mai este nicio surpriză faptul că Ana, sora Danielei Crudu, a decis să își facă propriul său cont. Vezi fotografiile aici.

Publicat: 24 oct. 2022, 12:24 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă