Cum arată Daniela Crudu însărcinată cu al doilea copil. Bruneta și-a arătat burtica de graviduță în mediul online

Publicat: 31 ian. 2024, 11:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Daniela Crudu a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunţat că este din nou însărcinată, la doar opt luni de când a născut-o pe Daiana Maria, fetița ei. Bruneta radiază de fericire, iar dovadă sunt imaginile pe care aceasta le publică în mediul online. Gravidă în patru luni, vedeta a ales deja numele băieţelului ei.

În luna mai a acestui an, Daniela Crudu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. A născut prematur, la opt luni, la sfatul medicului.

„Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, dezvăluia Daniela Crudu, în emisiunea lui Dan Capatos.

Daniela Crudu, însărcinată a doua oară

După ce în mediul online au apărut mai multe poze cu vedeta în care are sarcina la vedere, prietenul ei cel mai bun a confirmat vestea pentru fanatik.ro. Totodată, el a anunțat că Daniela Crudu e în luna a patra și va avea un băiețel: „Da, Daniela este însărcinată și va avea un băiețel. E deja în luna a patra”.

De asemenea a mai spus că Daniela Crudu aşteaptă cu nerăbdare să îl cunoască pe fiul ei.

Ce nume a ales bruneta pentru băieţelul ei

Daniela Crudu va deveni de această dată mamă de băiat în primăvara acestui an și se pregătește intens pentru venirea pe lume a bebelușului. În timp ce prezenta primele cumpărături pentru noul membru al familiei, Daniela Crudu le-a dezvăluit fanilor și ce nume a ales pentru băiețelul ei.

„Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă! Am luat un cărucior sport care se pliază foarte repede, am comandat și un leagăn electric, dar și această măsuță”, a spus vedeta pe Instagram.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 31 ian. 2024, 11:11 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×