Cum arata autobuzele Euro 6 de la Otokar. Au ajuns in Bucuresti, la autobaza Titan

Publicat: 31 Oct. 2018, 17:15 Life

Municipalitatea estimează că toate procedurile se vor finaliza până la jumătatea lunii noiembrie, când autobuzele vor fi scoase progresiv în trafic.

Cum arata autobuzele Euro 6 de la Otokar. Primele 20 de autobuze Euro 6 cumpărate de Primăria Capitalei de la Otokar au ajuns în Bucureşti, la autobaza STB Titan, urmând ca până vineri să fie recepţionate. Municipalitatea estimează că toate procedurile se vor finalizarea până la jumătatea lunii noiembrie, când vor fi scoase, treptat, în trafic.

După finalizarea procedurii de recepţie a celor 20 de autobuze Euro 6, făcută de o comisie formată din specialişti din direcţiile Transporturi şi Achiziţii din cadrul Primăriei Capitalei şi din specialişti ai STB, va fi convocată şedinţa de îndată a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), pentru ca autobuzele să fie concesionate către STB.

După concesionare, STB va depune la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) documentele pentru obţinerea numerelor şi taloanelor şi va înregistra autobuzele la Direcţia taxe şi impozite.

Continuarea articolului »

Publicat: 31 Oct. 2018, 17:15 Life
Pe aceeași temă