Cu ce se ocupă noul iubit al Andreei Bălan! Sora lui a făcut dezvăluiri

Publicat: 12 iul. 2020, 11:02 Autor: Andreea Voicu Vedete

Andreea Bălan are un nou iubit și nu s-a sfiit să iasă cu el în public, având în vedere faptul că frumoasa cântăreață s-a separat recent de George Burcea.

Noul iubit al cântăreței se numește Tiberiu Argint. Sora lui, Sonia Argint Ionescu, a făcut dezvăluiri despre meseria pe care o are bărbatul. Potrivit spuselor sale, fratele ei este arhitect, iar în prezent lucrează în vânzări și marketing. Legătura dintre cei doi este foarte apropiată, iar acest lucru poate fi observat din multitudinea de imagini pe care le postează pe rețelele de socializare, alături de sora lui.

„Fratele meu lucrează în vânzări și marketing într-o companie, dar specializarea lui este arhitectura”, a precizat sora lui Tiberiu Argint, potrivit Cancan.

Andreea Bălan, pe de altă parte, este atrasă de Tiberiu Argint și pentru că vorbește des despre familie, mai ales despre cei doi nepoți, care sunt copiii Soniei Argint Ionescu.

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, a spus o sursă pentru Wowbiz.

Andreea Bălan, gesturi tandre cu noul iubit

Andreea Bălan s-ar fi îndrăgostit nebunește de Tiberiu Argint. În plus, potrivit surselor noastre, artista i le-ar fi prezentat tânărului pe cele două fetițe pe care le are cu George Burcea. Cei doi și-ar consuma legătura sentimentală în principal în apartamentul fratelui prezentatoarei de la TVR, situat pe Șoseaua Nicolae Titulescu din Capitală. Potrivit surselor citate, artista îl vizitează frecvent, dar ar fi preferat, de fiecare dată, să poarte perucă atunci când a ajuns în zonă, pentru a nu fi prea ușor recunoscută.

Publicat: 12 iul. 2020, 11:02 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă