Criminalul din Caracal are o viata dubla. Cine era Gheorghe Dinca pe Facebook

Publicat: 09 Aug. 2019, 08:35 Ciao.ro

Gheorghe Dinca a dus o viata dubla. Intr-una era sot si tata, in cealalta vana adolescente, manat de porniri violente si obsesii sexuale.

Gheorghe Dinca pe Facebook. Sotia si fiica s-au declarat şocate când au aflat că Dincă a recunoscut că a ucis. Până şi pe anchetatori continuă să-i surprindă în fiecare zi. Însuşi ministrul de Interne a declarat că ştie să-i joace pe investigatori.

Gheorghe Dinca pe Facebook. Criminalul din Caracal are o viata dubla

Gheorghe Dinca folosea un cont de facebook pe care Gheroghe Dincă îl folosea şi unde nu avea nicio conexiune din viaţa reală, prieteni sau rude, scrie Antena 3.

Până să îngrozească România, Gheorghe Dincă a fost soţ şi tată. Şi-a întreţinut familia lucrând pe rând ca geamgiu, mecanic auto şi muncitor în construcţii. După un accident pe un şantier din Italia, s-a întors la Caracal. Nimeni nu ştie când bărbatul a devenit un prădător periculos. Avea chiar şi un cont de Facebook, pe numele George Dincă. Îşi crease profilul în urmă cu câţiva ani, cu ajutorul unui vecin adolescent. O metodă virtuală de a-şi vâna victimele.

Dincă şi-a antrenat puterea pumnului când practica box şi a folosit-o pentru a-şi imobiliza victimele. Soţia şi fiica s-au declarat şocate de violenţa lui.

Gheorghe Dincă a avut o atitudine sfidătoare şi în timpul cercetărilor. Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, declară că cei mai buni ofițeri criminaliști din România fac eforturi fantastice pentru a smulge informaţii de la Gheorghe Dinca.

Publicat: 09 Aug. 2019, 08:35 Ciao.ro
Pe aceeași temă