Copil, tras in teapa! Imaginile care au socat pana si medicii. Ce a patit micutul de 3 ani

Publicat: 21 mai 2019, 16:31 Autor: D. C. Life

Un copil in varsta de 3 ani a ajuns de urgenta la spital, in India. Micutul a fost tras in teapa, la propriu, asa cum se pedepseau, in trecut, hotii.

Copil, tras in teapa de fier. Micutul a ajuns de urgenta la spital. Medicii au fost socati sa il vada in starea in care era. Nu au piedut nici macar un minut si au inceput sa ii acorde primul ajutor. Fiecare secunda a contat in lupta acerba de a ii scoate teapa din corp, fara ca organele sa fie afectate prea grav.

Nadeem are 3 ani si era afara, la joaca. Se afla impreuna cu un grup de copii la nivelul trei al unei cladiri din Uttar Pradesh, din India. In timp ce se jucau, micutul de 3 ani a cazut in gol, de la 9 metri inaltime. Trupul lui s-a infipt direct intr-o teapa de fier.

Copil, tras in teapa

In cadere, micutul s-a asezat in pozitie de fetus. Asa a ramas imobilizat pana cand a ajuns la spital. Teapa de fier i-a intrat prin coapsa stanga si a strapuns abdomenul, iesind prin spate, prin coloana. Din fericire, organele vitale nu au fost strapunse de teapa.

Accidentul a fost vazut de un electrician care lucra in zona. Acesta a sunat de urgenta la spital si apoi a taiat teapa de fier, eliberand micutul de la inaltime. Copilul a fost operat timp de 3 ore pentru ca teava sa fie scoasa. Coapsa micutului a fost taiata. Pacientul a stat 2 saptamani in spital.

SOC! Santaj uluitor in Romania: i s-a FURAT hardul din laptop. Ce imagini XXX continea

In prezent, Nadeem se simte bine. Medicii il monitorizeaza atent, mai ales si din cauza faptului ca ficatul a fost atins usor in timpul accidentului. Organul nu e vatamat, dar e tinut sub supraveghere de medici, informeaza The Sun.

SOC! A baut 6 energizante, pe ZI! E ireal ce a patit dupa cateva luni. Pericolul te pandeste si pe tine

 

Publicat: 21 mai 2019, 16:31 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă