Comandantul de politie care le-a cerut ofiterilor sa traga asupra rapperului 50 Cent! Ce facea cantaretul in acele momente! E socant

Publicat: 18 Feb. 2019, 15:58 Vedete

Un comandant adjunct al unei sectii de politie din orasul american New York a dat un ordin socant.

La fel de socat precum fanii sai, rapperul a citit aceste informatii in ziare. 50 Cent nu stia ca viata ii este amenintata, mai ales de catre politie, intr-un asemenea mod.

Comandantul de politie care le-a cerut ofiterilor sa traga asupra rapperului 50 Cent

„Acest Emmanuel Gonzalez este un politist murdar care face abuz de putere. Partea trista este ca acest om detina inca un ecuson de politie si o arma de foc. Iau aceasta amenintare foarte in serios si ma voi consulta cu avocatul meu pentru a vedea ce cai legale trebuie urmate impotriva sa”, a scris 50 Cent pe retelele sociale.

Omul legii lucreza pentru Politia din New York de aproape 30 de ani si a spus ca ordinul a fost „doar o gluma”. Din pacate, insa, poanta lui nu a fost apreciata de colegii care au raportat totul superiorilor.

Totodata, in luna mai din 2018, rapperul 50 Cent a fost anchetat de catre autoritatile din New York pentru ca a publicat pe contul sau de Instagram un mesaj in care era sugerata o amenintare asupra lui Emmanuel Gonzalez. Politistul a depus atunci o plangere de hartuire in forma agravata.

(sursa: variety.com)

« Pagina anterioară

Publicat: 18 Feb. 2019, 15:58 Vedete
Pe aceeași temă