VIDEO! Sotia lui Dr Dre arata demential la 49 de ani! Sunt casatoriti de 21 de ani si au impreuna 2 copii iar ea este o bomba sexy pe care Dre o tine ascunsa!

Publicat: 20 Dec. 2018, 14:13 Vedete

Rapper-ul si afaceristul Dr Dre apare rareori in public iar sotia lui este aproape total necunoscuta publicului larg.

Sotia lui Dr Dre arata demential la 49 de ani! Sunt casatoriti de 21 de ani. Rapperul Dr Dre are in total 6 copii cu 5 femei diferite, 4 baieti si doua fete. Dr Dre a devenit tata pentru prima data cand avea doar 16 ani si nu si-a intalnit fiul decat 20 de ani mai tarziu. In tot acest timp baiatul pe nume Curtis a fost crescut exclusiv de mama lui si a ajuns exact ca si tatal sau sa fie rapper sub numele de scena de „Hood Surgeon”. In anul 2008 unul dintre baietii lui Dr Dre, Andre Young Jr. a murit la doar 20 de ani din cauza unei supradoze pe care si-a administrat-o in casa de vacanta a tatalui sau.

Nicole Young, sotia lui are 49 de ani si inainte sa-l cunoasca pe cel care avea sa devina cel mai bogat rapper din istoria Americii a fost casatorita timp de 3 ani cu jucatorul de bascket Sedale Threatt. Dupa doar 4 luni de cand s-au cunoscut in Mai 1996, Nicole si Dr Dre s-au casatorit. Cei doi au acum impreuna 2 copii, o fata pe Truly Young si un baiat pe Truice Young.

Povestea lor de dragoste a fost una total neobisnuita pentru ca atunci cand erau impreuna doar de aproximativ cateva luni, Dr Dre a fost arestat pentru ca a condus beat si a trebuit sa faca 5 luni de puscarie. Ceea ce l-a impresionat pe rapper a fost faptul ca in toata acea perioada Nicole a continuat sa vina sa-l viziteze foarte des la penitenciar.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Dec. 2018, 14:13 Vedete
Pe aceeași temă