Comandantul de politie care le-a cerut ofiterilor sa traga asupra rapperului 50 Cent! Ce facea cantaretul in acele momente! E socant

Publicat: 18 Feb. 2019, 15:58 Vedete

Un comandant adjunct al unei sectii de politie din orasul american New York a dat un ordin socant.

Omul legii le-a cerut subordonatilor sai sa traga fara niciun fel de avertisment focuri de arma asupra rapperului 50 Cent. Cazul incredibil i-a luat pe nepregatite pe fanii artistului, care cer acum sa se faca dreptate.

Informatia care se credea initial a fi una falsa a fost insa confirmata de catre un purtator de cuvant al Politiei din New York. A fost explicat si ca momentan cel care a dat un asemenea ordin este anchetat. S-ar parea ca s-a facut doar o ancheta interna, fara a fi oferite foarte multe detalii publicului.

Data fiind natura situatiei, pentru ca este vorba despre o celebritate ca 50 Cent, cazul este unul cat se poate de delicat. Emmanuel Gonzalez a fost cel care le-a spus ofiterilor de politie care au participat intr-o misiune pe data de 7 iunie 2018 sa traga fara niciun fel de avertisment asupra cantaretului de culoare. Totul daca acesta va participa la un meci de box ce urma sa aiba loc in cunoscutul cartier Bronx, din New York.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Feb. 2019, 15:58 Vedete
Pe aceeași temă