Colin Kroll, miliardarul de 34 de ani care a murit in conditii suspecte! A fost cofondatorul aplicatiei Vine. Ce spune politia despre acest caz misterios :(

Publicat: 18 Dec. 2018, 16:42 Vedete

Miliardarul de 34 de ani fusese cofondatorul unor aplicatii precum Vine sau HQ Trivia.

Vestea ca barbatul a murit a venit duminica, potrivit companiei la care Colin Kroll lucra. Politia din New York a considerat decesul acestuia unul suspect, iar in acest sens a fost deschisa si o investigatie. Disparitia brusca a lui Colin Kroll a fost considerata una misterioasa, pana cand criminalistii au specificat si pistele pe care le au in acest caz.

In apartamentul barbatului fusesera gasite mai multe dovezi care il incriminau in ipoteza unei supradoze de droguri. Si prietenii acestuia au mentionat despre faptul ca tanarul ar fi putut muri din pricina unei supradoze.

Colin Kroll, miliardarul de 34 de ani care a murit in conditii suspecte

Colin Kroll avea doar 34 de ani si era cofondator al aplicatiilor Vine si HQ Trivia. Compania cea din urma a facut public anuntul tragic. „Am aflat astazi (duminica) despre moartea prietenului si fondatorului nostru, Colin Kroll, si cu o profunda tristete ii spunem la revedere”, a fost mesajul de pe Twitter.

Continuarea articolului »

Publicat: 18 Dec. 2018, 16:42 Vedete
Pe aceeași temă