Codin Maticiuc a ajuns la dentist cu dintii intr-o batista. Ce a patit acesta

Publicat: 18 Dec. 2018, 14:46 News 3

Codin Maticiuc a avut parte de experiente neplacute cu medicii dentisti, la fel ca majoritatea oamenilor care nu se duc cu drag in cabinetul de stomatologie.

De aceea, acesta a povestit pentru Libertatea experienta sa cu medicii stomatologi, insa in special una amuzanta, cand intr-o zi a ajuns la stomatolog cu dintii intr-o batista, sperand ca doctorul si ii puna inapooi.

„Sunt foarte bătrân și am prins niște doctori foarte, nu neapărat răi, dar eu am prins dispensarul la școală. Când mă durea ceva îmi spunea mama să mă duc la dispensarul de la școală, să-mi facă ăia ceva și mă duceam acolo.

Nu-ți imagina că aveau ceva să te amorțească, să-ți dea vreun calmant. Era ceva îngrozitor. Era ceva pe viu. Nu exista să-ți facă vreo radiografie. Am trecut printr-o epocă de piatră a acestei meserii. N-am prins ce se întâmplă acum.

Codin Maticiuc a ajuns la dentist cu dintii intr-o batista

Codin Maticiuc a ajuns la dentist cu dintii intr-o batista

Eu am prins direct o doamnă mare și foarte grasă care mă amenința că mă bate și stăteam de frică. M-a durut rău când eram mic și am prins frică” a spus Codin Maticiuc, conform sursei citate.

Medicul stomatolog Yazan a spus cum l-a cunoscut pe Maticiuc, venind cu dintii intr-o batista, fiind o experienta pe care n-o s-o uite niciodata.

„Codin a venit la noi într-o urgență, pe la ora 1.30- 2.00. M-a sunat un prieten comun și m-a rugat să-l primesc. Nu a venit oricum, ci cu doi dinți în mână. Venea de la o petrecere”.

Publicat: 18 Dec. 2018, 14:46 News 3
Pe aceeași temă