Boala rară la ochi de care suferă fetița cea mare a lui Codin Maticiuc: „Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Putea să orbească”

Publicat: 28 nov. 2023, 14:38 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Boala rară la ochi de care suferă fetița cea mare a lui Codin Maticiuc. Codin Maticiuc, unul dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul autohton, este tătic devotat.

El și partenera lui, Ana Pandeli, au împreună două fetițe: Smaranda, în vârstă de 4 ani și Ilinca, în vârstă de 1 an.
Ambele fetițe s-au născut în Statele Unite ale Americii. Iar acum trăiesc alături de părinții și rudele lor în România.

De când a devenit tată, copiii au devenit centrul universului pentru Codin Maticiuc.
Iar dovadă o fac numeroasele postări de pe internet, în care apare alături de micuțele lui. Pe care le divinizează și se mândrește cu ele și evoluția lor.

O lovitură grea pentru Codin Maticiuc și mama fetițelor a fost momentul în care au aflat că Smaranda, una dintre minunile lor, suferă de o afecțiune rară, la nivel ocular, care ar putea să o lase fără vedere.

Boala rară la ochi de care suferă fetița cea mare a lui Codin Maticiuc: „E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată”

Invitat în podcastul realizat de Cătălin Măruță, Codin Maticiuc a vorbit și despre acest subiect delicat din viața lui.
Din fericire, deși este o boală rară, micuța Smaranda nu a dezvoltat o formă gravă, astfel încât există șanse ca ea să aibă o viață normală pe viitor.

„Putea să fie foarte gravă, s-a dovedit că nu e foarte grav, chiar nu e, mulțumesc lui Dumnezeu. (…) Când mi-au fost bolnavi copiii a fost efectiv… Greu. Sunt foarte bine toți. Smaranda a avut o chestie pe care încă o mai are, o afecțiune a ochiului pe care am depistat-o când era bebeluș. E genul de boală care se întâmplă 1 la un milion de cazuri și care nu poate fi tratată. Așa le dă Dumnezeu oamenilor cu bani, boli incurabile. Citește mai multe aici.

Publicat: 28 nov. 2023, 14:38 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×