Cum se pregătește Codin Maticiuc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil: „Ne-am mutat dintr-o casă în alta, se întâmplă lucruri…”

Publicat: 30 aug. 2022, 19:16 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Codin Maticiuc se mută în casă nouă în curând. Actorul și-a propus să facă schimbarea până vine pe lume cel de-al treilea copil al lui, jumătatea lui fiind din nou însărcinată.

Codin Maticiuc, actorul ce-l interpretează pe Iulică în serialul “Clanul”, se pregătește se mute în casă mai mare, nouă, odată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Acesta ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cum se simte iubita lui însărcinată, ce planuri are de viitor, unde și cu cine și-a petrecut cele 4 zile de vacanță la Londra. Altă vacanță, vara asta, n-a avut pentru filmează de zor pentru serialul “Clanul”, ce se va difuza din 8 septembrie, la Pro Tv.

Codin Maticiuc se împarte între filmările pentru „Clanul” și mutatul în casă nouă

Am înțeles că e distracție maximă în pauzele de filmări la “Clanul”

Codin Maticiuc: Chiar distrez foarte tare în pauzele de filmări, mai ales cu George Ivașcu, cu Pelicanul, noi suntem Iulică și Pelicanul, acest cuplu de infractori. Ne facem farse unul altuia în pauze. E foarte plăcut. Și pot distra la filmările la care sunt doar actor. Dacă sunt și producător nu distrez deloc.

Ce faci cu viața ta personală acum? Urmează să fii din nou tătic…

Codin Maticiuc: Muncesc și la viața personală, sunt atent și la viața profesională, la cea socială – cu spitalele publice pe care le susțin. În viața personală vine al treilea copil și atunci… dai și trage la asta. Ne-am mutat dintr-o casă în alta, se întâmplă lucruri, facem mutări. Stăm încă în cea veche, dar o pregătim pe asta nouă. Am nevoie de mai multe dormitoare. Până acum eram foarte bine, dar acum… cu încă un copil, ne mai trebuie spațiu.

Cum se simte jumătatea ta? Are o sarcină ușoară sau grea?

Cum se simte iubita însărcinată?

Codin Maticiuc: Totul e ok, Doamne ajută.

Pofte? Te-a trimis noaptea după cireșe sau alte alimente?

Codin Maticiuc: Nu, am șofer. Trimitem șoferul, ce, sunt tâmpit?! (n.r. râde) Îl trimitem noaptea, ziua. Glumesc! Nu glumesc am șofer, dar glumesc cu chestia asta… cu poftele. N-are pofte.

În vacanță ați fost vara asta?

Codin Maticiuc: Nu lasă “Clanul”. Filmăm până în octombrie. Și regula este la fiecare jumătate a săptămânii ne spunem programul pe săptămâna viitoare. Dar am fost săptămâna trecută la Londra, 4 zile, cu copiii, cu fetița, băiatul și soția. Am prins 4 zile de pauză de filmări și am fugit la Londra. Am dus copiii la teatru. Și aici mergem la teatru o dată sau de două ori pe săptămână, dar i-am dus și acolo. Bugetul mai mare se simte în personaje, în costume.

Ce programe vom vedea în această toamnă la PRO TV?

În fiecare zi a săptămânii, în Prime Time, telespectatorii PRO TV vor putea urmări cele mai importante și obiective știri, producții locale, filme și seriale pline de acțiune și aventură.

Duminică, 4 septembrie, vom auzi pentru prima dată chemarea junglei. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți, provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral și Adela Popescu. Cine va fi cel care va striga primul: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” rămâne de văzut.

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate. O mulțime de oameni vor putea beneficia direct de implicarea Visuri la cheie, iar începând de miercuri, 7 septembrie, vom vedea cum echipa transformă o casă în… acasă.

Miercuri, 7 septembrie, vom trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi, ne vom delecta cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial fenomen. Ce tradiție!

Cu o distribuție uimitoare, în care noua generație de actori își unește forțele alături de cei experimentați, noul serial Clanul va oferi joia cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune, nemaivăzute până acum în România. 

Și dacă e vineri, 9 septembrie, e Vocea României. Show-ul care a scris istorie, locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas către îndeplinirea unui vis – acela de a fi cunoscut de o țară întreagă drept Vocea României. Antrenori noi, un scaun dublu și voci puternice… acesta este show-ul pe care nu vrei să-l ratezi.

 

Publicat: 30 aug. 2022, 19:16 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×