Codin Maticiuc a fost martorul începutului de ”amantlâc” dintre Theo Rose și Anghel Damian: ”El mi-a repetat de vreo 10-15 ori că ea este…”

Publicat: 02 Aug. 2022, 19:19 General

Paparazzi CANCAN.RO au detonat bomba momentului în showbiz după ce au surprins-o pe Theo Rose sărutându-se cu șeful ei, regizorul serialului ”Clanul”. Se pare că Anghel Damian, despre care toți știau că este într-o relație de lungă durată (întocmai ca artista!) cu actrița Lia Bugnar, făcuse o obsesie pentru Theo încă de la casting. Fără să-și dea seama, Codin Maticiuc a fost martorul începutului de idilă dintre cei doi și ne-a oferit detalii din culisele filmărilor. 

Reporter: Cum e să joci, să filmezi cu Theo Rose?

Foarte drăguț, din mai multe puncte de vedere. E foarte talentată și asta-mi tot spunea regizorul, Anghel Damian: “Te gândești… n-a jucat niciodată nicăieri, n-a făcut cursuri, ați luat-o că e drăguță, că e super pe val, că e nume, că ai nevoie și de așa ceva”. Și el îmi zice: “Nu, vezi că la casting am luat-o și e super talentată”. Mi-a zis de vreo 10-15 ori, îmi tot repeta asta. Și am văzut-o că joacă foarte, foarte bine. Intră imediat în personaj. Nu știu când are timp să și învețe. Că vine tot timpul cu textul învățat. Mi se pare foarte tare.

Să filmezi cu ea e foarte mișto. N-am avut foarte multe interacțiuni pentru că personajele noastre nu interacționează foarte mult. Dar am avut. Chiar scena în care m-am tăiat eram cu ea. E foarte mișto în pauze. Știi, că în pauze, cu actorii, cu unul te înțelegi mai bine, cu alții… Noi doi în pauză… mai facem o prostie, un tik tok, facem glume. Toate prostiile le facem eu cu Theo.

Codin Maticiuc, distracție cu Theo Rose în pauzele de filmări, la „Clanul”

Cum ai timp să te împarți între viață personală și cea profesională? Ești implicat în multe proiecte, mai ai timp și pentru cei de acasă?

Multe proiecte, chiar multe. Știu că pare așa un clișeu, dar chiar am multe. Și cele cu partea socială care implică multe, să mergem acolo, să facem aia, să mergem la spitale să vedem ce s-a întâmplat, să vedem cu șantierele. Mă împac așa cum mă împac, nu știu cum. Mi-a zis la un moment dat Capatos, când am scos cartea cu Nuțu, nu știa, a văzut anunțul. Și m-a sunat și mi-a zis “Frățioare, zi-mi, te rog, ziua ta are 27 de ore că mie nu-mi iese calculul. Cum ai mai scris și o carte când tu ai făcut Miami Bici, Spitale publice din bani privați, tu făceai și asta? În timpul ăsta, paralel, mai scriai o carte”. Mi s-a părut drăguț, mi-a rămas în minte.

Dacă întrebi nevasta, ea e supărată că nu stau destul acasă. Ea îți va spune “nu stă acasă, nu face, nu stă cu fii-sa destul”.

Codin Maticiuc, între proiecte și viața personală

Și cum o împaci?

Nu știu. Încerc să fac din toate… Sunt ca ăla cu un vas stricat din care mai curge apă. Când curge mai tare pe acolo, acolo merg și peticesc mai tare, apoi începe să curgă mai tare din partea cealaltă, merg dincolo peticesc și acolo. Așa sunt. Am o cadă plină cu apă, cum ar veni, din care curge apă peste tot. Și o las să curgă până țipă unul mai tare. Și mă duc la ăla. Fac totul bine. Apoi curge în altă parte, fug repede acolo.

Dar timp pentru tine ai? Să te relaxezi, să te distrezi…

Sigur am. Oricum partea de distracție, aia de cluburi, s-a mai redus, dar în continuare o am. Dar, practic toate sunt pentru mine. Adică, atunci când petrec timp cu fii-mea e pentru mine, îmi face plăcere, când merg prin spitale și le văd, apoi le văd reparate, că filmez îmi face plăcere. Adică timpul meu este și ăsta. Îmi place foarte tare ceea ce fac. Toate proiectele mele sunt iubite de mine.

Publicat: 02 Aug. 2022, 19:19 General
Pe aceeași temă