EXCLUSIV | Codin Maticiuc, la un pas să aibă contul TikTok blocat! A postat multe imagini din “Clanul”! Ce a decis Pro Tv?

Publicat: 27 aug. 2023, 16:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Codin Maticiuc, la un pas să aibă contul TikTok blocat! Împreună cu Pro Tv caută soluții!

Codin Maticiuc, la un pas aibă contul TikTok blocat! Actorul a postat multe imagini din serialul “Clanul”, în care joacă, pentru a-și ține la curent urmăritorii cu activitatea sa. Ce s-a întâmplat și cum caută rezolvare, ne-a dezvăluit chiar Codin Maticiuc, recent, la evenimentul de lansare a grilei de toamnă Pro Tv.

Codin Maticiuc, la un pas să aibă contul TikTok blocat. Ce s-a întâmplat?

Codin Maticiuc Codin, care viața ta?

Care viața mea? Păi vezi, eu la 11 dimineața, aici la PRO TV, la lansarea Grilei de ToamnăAșadar, o iau de dimineață. Nu știu cum să mă împart. Am treabă. Până aici, am stat în niște telefoane, exact asta așa pot să-ți descriu în drum spre aici am vorbeam cu Jesus del Cerro pentru editul la Miami, că am stat să edităm în weekend și spuneam ce cred eu, ce crede el. Și, în timpul ăsta, și șefa de marketing de la Spitale Publice și Private, mi-a dat mesaj și a zis e urgent și am zis “îți închid Jesus că mă sună de la ăștia. O fi ceva îngrozitor”.

Filmările pentru sezonul 3 la Clanul cum merg?

Ca să știi, filmările la Clanul au fost ieri și alaltăieri, adică în weekend. Așadar, în weekend, când nu am nimic, mi se pune Clanul. Sâmbătă și duminică am filmat cu Pelicanul niște scene extrem, extrem de funny. Pelicanul își face gagică, ca să știi.

Codin Maticiuc: „Cu TikTok-ul sunt blocat și mă rog de ei de ceva timp să mă ajute să-mi deblocheze”

Peripeții?

In sezoanele trecute, am postat scene cu mine și cu Pelicanul ca să promovez Clanul. În sezonul ăsta s-a întâmplat următorul lucru, PRO TV ul a făcut un dill cu toate social media, au pus niște boți și mi-a blocat TikTok-ul. Ei identifică pe toți cei care postează secvențe din orice produs Pro TV. Și eu postasem cu Clanul ca să promovez Clanul… deci cu TikTok-ul sunt blocat și mă rog de ei de ceva timp să mă ajute să-mi deblocheze TikTok-ul.

Ei mi-au blocat, deci uite aici am acest account warning care este tot timpul, tot timpul este acesta account warning pe treaba asta și ei nu mai reușesc, pentru că eu am dat acolo pe el apeal că pot să dau apeal la TikTok la toate astea.

Am dat apeal și le-am zis “bună ziua, le-am trecut prima pagină din contract am zis nu le trec și pe următoarele, că poate vând ei pe acolo, dar uite, lucrez aici și promovez acest produs și vă rog să nu”. Așa că au zis la un one more strike acum să-l închidem și aș vrea să nu stau în acest one more strike care poate să vină de oriunde o prostie, o ceva.

Și ne chinuim, pentru că după ce am făcut acest apel, eu le-am șters postările. Și Pro Tv a zis dacă le-ai șters, nu trebuia le ștergi, noi acuma nu reușim să îți facem ceva…

La ce alte proiecte lucreaza Codin Maticiuc?

Care mai e viața ta de acasă, mai ai timp pentru tine, pentru ai tăi, pentru familie?

Mie mi se pareda, lu’ nevasta mea i se pare că nu. În august, luna trecută, în Iulie am fost 10 zile la mare cu ei. Non-stop 10 zile în care by the way, apropo de treabă, le-am dat mesaj celor de la Fundația Metropolis de la ăștia cu spitale și am zis “salut, plec în vacanță 10 zile, deci aveți mult mai mult timpdați de mine dacă vreți, pe telefon”. Ăia cumva dacă zic sunt în vacanță, zic “aaa, super deci putem te sunăm mai mult”. Eu, când sunt în vacanță, poți să suni mai mult decât de obicei, decât când am treabă și nu pot să răspund.

Mă rog, am fost 10 zile la mare cu ei. Pentru mine mi se pare extraordinar și o să mai fac niște lucruri că tot plănuim niște lucruri împreună.

Există o zi în care să nu apuci să-ți vezi nevasta?

Nu chiar să nu apuc să o văd. Nu nu, nu, nu, nu, oricât de târziu ajung… Ajung de multe ori pe la 20.30-21.00, când copiii dorm, da. Adică și pe copii îi văd dormind, ei nu mă văd pe mine.

„Sunt undeva la 80.000 de oameni care sunt alături de noi”

Spune-mi cu fundația ce noutăți mai?

Cu Fundația, facem niște lucruri foarte interesante. Suntem acum la Cluj cu o renovare destul de mare 500.000 de euro. Mai pregătim câteva la București. Am terminat acum cantina la spitalul Municipal de aici, la Spitalul Universitar, mai facem niște lucruri extraordinare și am încercat să identific, incercăm să identificăm niște legi și niște lucruri care ar trebui să schimbe în sistem și să începem să schimbăm lucrurile din sistem. Că nu doar renovând și lăsându-i pe ei să conducă la fel se face treabă.

Ai susținere multă totuși.

Așa simt și eu, adică simtsunt, adică, de fapt, știu pe cifre, că sunt undeva la 80.000 de oameni care sunt alături de noi și abonați la noi ca la Netflix. Am așa, un sentiment de smerenie când mă gândesc la treaba asta pentru că sunt 80.000 de oameni care efectiv au încredere în mine, gândește-te că la Netflix sau la Voyo, când plătești un abonament se livrează ceva și vezi că ai chestia ai.

La mine este încrederea că eu livrez ceva, adică să avem încredere că băiatul ăsta le renovează. Avem încredere că o face cu cele mai bune prețuri, adică au încredere efectiv, plătești pe siguranță, că ai ceva pe credință, că ai ceva. Ce mi se pare mare lucru.

Codin Maticiuc: „Cred e job-ul meu verific înainte postez”

Ți se întâmplă acum de când cu fundația asta să fii contactat de oameni, să îi ajuți cu recomandări cu spitale? Sau îți cer ajutor?

Da. Am calculat eu, o medie de 12 mesaje pe zi, cu “ajută-ne”. Culmea e că unii nici nu vor neapărat bani, unii vor să le postezi mesajele. Nu pot să fac din niște motive în care pe care cred că sunt lesne de înțeles. Dacă aș posta 2 mesaje pe zi “ajută și pe ăla, și pe ăla”… nu s-ar întâmplat nimic. Eu când postez, chiar și dacă postez un caz și dacă nu mă ocup personal, eu să donez, dar dacă zic “să facem pentru micuța ELENA”, eu trebuie să fac un istoric în spate să verific cazul, să văd de ce suferă, văd realitatea.

Cred e job-ul meu verific înainte postez și asta ar însemnă înainte apuc de un caz -l dau la niște oameni din interior care merg pe teren verifică actele, verifică dacă asta e singura variantă. Pentru , de multe ori, oamenii nu știu au dreptul ia banii de la stat. Adică dacă o operație sau orice tip de tratament sau pastile nu există în România, statul ți le finanțează, inclusiv operațiile care nu se pot face pe teritoriul României.

De multe ori oamenii nu știu asta, văd nu se poate face și se panichează. Ok, dacă nu se poate face la noi, se poate face în Italia, în Turcia, în Anglia, hai mergem. Și de fapt ei nu știu statul ar plăti. Tu trebuie întocmești acte, dar statul îți plătește efectiv integral suma. Oamenii care sunt în spate și ne susțin sunt un pic mai informați de atât.

Publicat: 27 aug. 2023, 16:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă